• Doğum
  • Yarın doğuruyorumm🫠

Bende bugun 39 oldum. Hic birşey yok şuanlık sizin adınıza çok sevindim. Sağlıkla mutlulukla kavuşun inşallah 🤗

Seymakocabey
    Hayalimdeki doğum😂Birden baslayip bitsin.Saatlerce ağrı çekmeyeyim🤲🏻♥️InsAllah.

feray_kalkan İnşAllah canım bende bebek 37den inmişti bi doğuramadım diyordum şu an doğurucam nerdesye, çok çok koekuyorum 🥹

Marimari Amin İnşallah darısı sizin başınıza🙏 hala sancılar içnde kvranıyorum su gidiyor ama tam açılma olmadığı için bekliyoruz

Melodimm kanala girene kadar ölüp ölüp dirildim yanlız kaç kez baygınlık geçirdim hatırlamıyorum 😂😂 ama kanala girdi o tatlı tatlı ıkınma hissi geliyo ya işte o an çok güzel 10 dakikada firtlattim o zmn 😂

Rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşalah. Ben de an itibariyle 40. Haftama girdim. Sabah kontrole gideceğim ama sancım yok ve ilk gebeliğim çok heyecanlı bir süreç 😬dualarınıza talibim🌸

5 gün sonra
          21 gün sonra

Marimari

akay66
          Evet doğurdumda programa girib haber vermeyi unutdum kafam karışdı bebişe
          Rabbim hepinize nasip etsin belikde artık doöurmuşsunuz🥹❤️

Meleyke123 nasıl korkulacak kadar var mı benim de ilk hamileligim o yüzden ben çok korkuyorum