• Doğum
  • Yarın doğuruyorumm🫠

Nihayetinde yarın doğumum var. Kaç gündür ağrılarım vardı bu gün yani az önce saat 3buçukken ağrdan uyuyamamştm zaten tuvaletim geldi kalkb gideym derken kanlı su geldi baya baya aktı bacaklarma kadar
Sonra evdekilere haber verdim gitdik doktora altdan baktı açılmama 1parmak yarım açılmam vardı yarına çeker dedi doktor bende sancımı evde çekicem dedim. Geldik eve şimdi ağrldan uyuyamam sabaha kadar tam açılma olana kadar beklicem ki zaten yarın öylen gidicez o zamana kadar tam açılma olur İnşAllah🥰

Bu arada 39haftayı bu gün tamamladık🙃
    İlk hamileliğim olduğu için çoook heyecanlıyım benim için dua edin🫶

Bbkk teşekkür ederim canım benimkini yarına çeker dediler bakalım çekevekmi ama sancıdan kıvranıyorum resmen😑

Bende bugun 39 oldum. Hic birşey yok şuanlık sizin adınıza çok sevindim. Sağlıkla mutlulukla kavuşun inşallah 🤗

Seymakocabey
        Hayalimdeki doğum😂Birden baslayip bitsin.Saatlerce ağrı çekmeyeyim🤲🏻♥️InsAllah.

feray_kalkan İnşAllah canım bende bebek 37den inmişti bi doğuramadım diyordum şu an doğurucam nerdesye, çok çok koekuyorum 🥹

Marimari Amin İnşallah darısı sizin başınıza🙏 hala sancılar içnde kvranıyorum su gidiyor ama tam açılma olmadığı için bekliyoruz

Melodimm kanala girene kadar ölüp ölüp dirildim yanlız kaç kez baygınlık geçirdim hatırlamıyorum 😂😂 ama kanala girdi o tatlı tatlı ıkınma hissi geliyo ya işte o an çok güzel 10 dakikada firtlattim o zmn 😂

Rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşalah. Ben de an itibariyle 40. Haftama girdim. Sabah kontrole gideceğim ama sancım yok ve ilk gebeliğim çok heyecanlı bir süreç 😬dualarınıza talibim🌸

5 gün sonra
              21 gün sonra

Marimari

akay66
              Evet doğurdumda programa girib haber vermeyi unutdum kafam karışdı bebişe
              Rabbim hepinize nasip etsin belikde artık doöurmuşsunuz🥹❤️