Hangi yöntemi tercih ettiniz? Spiralle prezervatif arasında gidip geliyorum. 3 aylık iğne de yakın geliyo. Eşim spiral istemiyo ben de prezervatifi gereksiz buluyorum. Sürekli almak gerekecek. Doğum kontrol hapı da kullanmak istemiyorum. Çok kararsızım 1 hafta sürem var karar vermek için 😂 siz neyi tercih ettiniz?
Doğum Sonrası Korunma
Churcill suanlik prezervatif ve geri çekilme ile devam ediyoruz haftaya çarşamba ebe ile konuscam hap istiyorum bende tabi sade hap değil hap+prezervatif+ geri çekilme
Yazmelegi_ doğumdan önce yasmin kullanıyodum 1 sene kadar kullandım şimdi 2 3 sene çocuk düşünmüyoruz hapı da o kadar uzun süre kullanmak istemiyorum
Churcill benim ilk çocuğum bende ikinciyi sizin gibi 3.4 sene belki hiç istemiyorum o yüzden bakalım nolcak
Churcill şu koldan yerleştirilen bir şey vardı bende onu araştırmayı düşünüyorum bilgisi olan var mı o ürün hakkında ay adını bile bilmiyorum.
Yazmelegi_ çok fazla korunmuş olmaz mısınız ben 2 yıl boyunca düzenli içerek yasminle korundum gayet yeterliydi.
AsyaCngz55 deri altı implant heralde işte içimi tuhaf yaptı o benim. Videolarını izledim de
Yazmelegi_ hapı kullanırken rahattım güveniyodum ama 1 sene kullanıcam diye başladım 1 sene sonunda da bıraktım şimdi tekrar başlamak istemiyorum. En zararsızı prezervatif ama o da ne biliyim. Ay ne zor ya bebek olmadan önce daha kolaydı 🙈
AsyaCngz55 korkuyorum bazıları yeterli olmuyor demisti
Ben 2. Doğumdan sonra korkuyla 30 günlükken gidip spiral taktırdım kaydı ve bi daha da taktıramadım. Hap da almadım eşim geri çekilme ve prezervatif ile korundu ve hiiiiç beklemediğimiz bi anda 3. Nün haberini aldık.
Churcill hımm işte araştırıcam ya implant ya da haptan devam
Yazmelegi_ %99 koruyordu diye hatırlıyorum o zamanlar çok araştırmıştım. Düzenli içmeyenleri korumamıştır bence.
AsyaCngz55 yasmin emziren anne içebilir mi
Yazmelegi_ onu bilmiyorum araştırmak lazım daha bende bakmadım vaktim var doğuma
Churcill ay bende bekleyeyim burda. Ilk dogumdan sonra prezervatif+ geri cekilmeyle hamile kaldim tabi eşimde suçlu. Suan 4 günlük olduk 😄 doğum kontrol hapi kullanip memnun olan var mi kızlar? Ben ona daha yakınım sanki