Hangi yöntemi tercih ettiniz? Spiralle prezervatif arasında gidip geliyorum. 3 aylık iğne de yakın geliyo. Eşim spiral istemiyo ben de prezervatifi gereksiz buluyorum. Sürekli almak gerekecek. Doğum kontrol hapı da kullanmak istemiyorum. Çok kararsızım 1 hafta sürem var karar vermek için 😂 siz neyi tercih ettiniz?

UmmNasuh onu hiç düşünmüyorum ya rahat gelmedi. Derimin altında sürekli hissederim gibi içim bi tuhaf olur

Yazmelegi_ doğumdan önce yasmin kullanıyodum 1 sene kadar kullandım şimdi 2 3 sene çocuk düşünmüyoruz hapı da o kadar uzun süre kullanmak istemiyorum

Churcill benim ilk çocuğum bende ikinciyi sizin gibi 3.4 sene belki hiç istemiyorum o yüzden bakalım nolcak

Churcill şu koldan yerleştirilen bir şey vardı bende onu araştırmayı düşünüyorum bilgisi olan var mı o ürün hakkında ay adını bile bilmiyorum.

Yazmelegi_ hapı kullanırken rahattım güveniyodum ama 1 sene kullanıcam diye başladım 1 sene sonunda da bıraktım şimdi tekrar başlamak istemiyorum. En zararsızı prezervatif ama o da ne biliyim. Ay ne zor ya bebek olmadan önce daha kolaydı 🙈

Ben 2. Doğumdan sonra korkuyla 30 günlükken gidip spiral taktırdım kaydı ve bi daha da taktıramadım. Hap da almadım eşim geri çekilme ve prezervatif ile korundu ve hiiiiç beklemediğimiz bi anda 3. Nün haberini aldık.

Yazmelegi_ %99 koruyordu diye hatırlıyorum o zamanlar çok araştırmıştım. Düzenli içmeyenleri korumamıştır bence.

Yenibirannee, başlığı Doğum Sonrası Korunma olarak değiştirdi.

Churcill ay bende bekleyeyim burda. Ilk dogumdan sonra prezervatif+ geri cekilmeyle hamile kaldim tabi eşimde suçlu. Suan 4 günlük olduk 😄 doğum kontrol hapi kullanip memnun olan var mi kızlar? Ben ona daha yakınım sanki