Belfam benim 6 gün kala kanda negatifti 3 gün gecikti sonra pozitifi gördüm 120 çıkmıştı hiçbir belirtim yoktu sadece şeffaf akıntım vardı regl oldum sanıyordum sürekli inşallah dizinde öyledir ama biraz bekleyin bence yeni yükselmeye başlamış olabilir negatif görünce üzülmeyin

Belfam adet olmam gereken gün erken gebelik testinde negatif kanda pozitif gördüm

myangelson 3 gün akıntı geldi canım cuma ve pazar arası pazar tabi diğerlerine göre daha yoğundu çamaşırımı o gün 2 kere değiştirmek zorunda kaldım bugün yine akıntı gelmeye başladı anlamadım valla inşallah gebelik oluşmaya başlıyordur otomatik olarak tarihi 12sine atmış oldu 14 gün ileri attığı için bakalım bekleyecez artık ama belim o kadar ağrıyor ki ölüyorum sanıyorum hiç bu kadar ağrım olmamıştı ya adet ağrısı yada gebelik oluşuyor bilmiyorum artık hakkımızda hayırlısı canım

myangelson evet yaptım pazar günü çatladı yumurta silikleşti çünkü canım dün akşam yaptım tekrardan yine silikti bende bıraktım test yapmayı

Merve-metin tamam o zaman canım erken gebelik yapmayı düşünüyor musun yoksa adet zamanını bekleyecek misin 😅

myangelson bekleyecem canım ya cuma sabah yaptım tek çizgiydi moralim bozuldu ama en kötü pazar günü bi test yaparım çıkmazsa adet 12sinde olacam doğru hesapladıysam o gün kan veririm ama meraktan çatlıyorum yaa beklemek çok zor 🤦‍♀️🤨

myangelson ben sadece 29 ve 1 ini değerlendirdim 3 gün ilişki yaşayın çatlamadan sonra diyenler vardı ama öyle yapmadım bi sorun olur mu ki öyle mi yapılması gerekiyordu acaba

Belfam evet öylede ola bilir en iyisi erken gebelik testi al dene hatda bu gün göstermeyip yarın göstere bilir😊

Merve-metin birşey olmaz canım tutacağı varsa öyle de tutuyor zaten spermler belirli süre canlı kalıyor zaten içerde

nzlbrn ya inşallah öyle olur normalde erken yapmazdım ürtiker olmuşum ilaç içmek için yapayım dedim negatif görünce içtim ilacı sonra da böyle olunca bıraktım

Kahverengi o da güzelmiş 😊 benim hiç gecikmez bakalım inşallah pozitifi görürüm