AsyaCngz55 deri altı implant bende taktircam kirkin çıkınca takiyolar eczaneden aliyosun en iyi korunma yöntemiymis spralden bile iyi dedi Dr um
Doğum Sonrası Korunma
Women_nur_ nasıl peki zararmı veriyor
srgl3362 çünkü bazılarında delik var ve gözle görülmüyor
Churcill ya bu insanlar gerçekten geri çekildiğine emin mi ben anlayamadım biz eşimle 5 yıl geri çekilmeyle korunduk hiç de bir şey olmadı, korunmayı bıraktık 3.ayımda hamile kaldım. Hem prezervatif takıp hem geri çekiliyorsa o sperm nerden yol buluyor da hamile kalıyorsunuz gerçekten anlamadım bu işin içinde bi iş var dostlar 🤣
AsyaCngz55 Ben bu yöntemi(deri altı implant) kendi doktoruma sordum. İnsan doğasına aykırı bisey olduğunu ve onermedigini söyledi. Kola takılan birsey tüm vücut hormonlarıyla oynuyor, regl düzensizliği yapabiliyor dedi. Kendisi hormonlu spiral önerdi. Spiral sadece rahime takılıyor ve o bölgeyi ilgilendiriyor dedi. Onun yönlendirmesiyle doğumdan sonra spiral taktıracağım ben de.
Kocayla asker arkadaşı olmak
Bulbulyuvasi en garantisi 😂
Yazmelegi_ Geri çekilme yöntemi bir doğum kontrolü değil kızlar aman diyim ben yandım siz yanmayın:)
Churcill ben daha doğurmadım ama şimdiden bende napıcam diye düşünüyorum😂
Sennannnamamam1 bilmiyorum benim başıma gelmedi bı akrabamizin başına gelmişti çıkmış nasıl çıktıysa
Yenibirannee bebiş geceleri bırakmıyo gündüzde büyük oğlum uyutmuyo bide o kadar kahve içince uykusuzluk hiç bitmiyo yorgunluktan vertigo oldum anacım sezaryen beni bitirdi normal doğumda çok sancı çekmiştim ama doğum sonrası çok basitti
AsyaCngz55 nexaplanon
guzelanne01_
Rahatsz ediyormu sizi
buscakir sipralin de kayma riski var ne yazık ki bu yüzden hamile kalan bir yakınım var benim doktorum da aksine deri altı implanti önerdi iki çeşidi varmış hormonlu ve hormonsuz ve çok güvenli olduğunu söyledi regl değişimi yapabiliyormuş ama herkeste olacak bir şey değil ben düşünüyorum yaptırmayı hap kullanmak istemiyorum prezervatif doğru kullanmak gerekiyor ilişkinin başından itibaren yani biz beceremiyoruz 😂
Women_nur_ emzirme döneminde kullanılabiliyor mu
Churcill 9 ay prezervatif sonrası 5 ayda hap kullandım hap kullanırken adetım azLdı ve ay arası uzadı doktor haptan dolayı rahım duvarı incelmiş adet görmeyebilirsin hap kullandığın süre dedi bende hormonlarımı etkilememk için hapı bıraktım sonrası geri çekilme prezervatif bu şekilde ilerledi 4 sene böyle korunduk şimdi 8 aylık hamıleyım oda planlı oldu bundan sonrada spral düşünüyorum ve hapı bırakınca kilo almaya başladım belki bu hapın etkileri tamamen benim vucudumla alakalıydı bilmiyorum ama denedim memnun kalmadım
Emziren kadnlar için aylık iğneleri tavsiye ediyolar ama hormon içerdiği için sütü bozuyor bilginiz olsun. Çok güzel emen bir bebeğim vardı aylık iğne vuruldugm ay sütüm sulandı ve bebek emmedi . Doğum kontrol haplarıda aynı şeklde . Ben 5 yıl doğum kontrol hapı kullndm çok güzel korudu beni şuan 3. Ye hamileyim doğum yaptıktan sonra bir süre prezervatif le korunucaz bebek en azında emene kadr . Aynı hatayı yapmıcm ne iğne nede hap emzirirken kullanmamak gerek