37+4 haftalik hamileyim henuz hic acilmam yok bazen sancilarim oluyor dogumdan da korkuyorum siz nasil kendinizi motive ediyorsunuz kizlar 🥹🫠
normal dogum korkusu
- Düzenlendi
taazeannee Yapabilirim neden olmasın, Allah yardım eder, içimde kalacak değil ya hayal ettiğim gibi ilerlemese bile sezeryan diye birşey var, sağlıklı olsunda gerisi önemli değil kızım Ayşe sen sakin ol diyorum kendime hep 😂 37 olucam bende yarın
Aysee1123 ama o kadar sanciyi cekip sezaryene girmek de moral bozucu🫠🫠 ay ben ikisinden de korkuyorum sanirim yaaa sezaryende toparlanmam uzun surer yaram hemen iyilesmez korkusu normalde alttan dikisim cok olur canim cok olur korkusu hepsiiii var bende ben napicam 🥴
Kimler doğurmuş ben mi doğuramıcam diyorum bide adet ağrılarım çok olurdu benim aralıksız sancı çekerdim illa iğne olurdum geçmezdi. Ona dayanan doğuma da dayanır dediler öyle de oldu sanırım 😁 ilki normal oldu ikinciye hamileyim biraz tedirginlik var tabi ama herşey olacağına varır sakin kalmanızı nefesinizi iyi kontrol edip bağırmamanızı öneririm 😊 yani inşallah bende onları yapabilirim 😁
taazeannee kız paniği bırak 😁 kardeşim de sezeryan oldu ikinci gün gezdi fıldır fıldır her bünye farklı sende öyle gezersin hiç tasa ettiğine değmicek bak görürsün 😊
taazeannee 40+4 oldum ve normal doğum olucak diye bugün gittim ne dese beğenirsin biraz daha bekleyelim yahu bu çocuk kilo alıyor ben bunu nasıl doğuracam bırak ne şekilde olursa olsun artık günüm geçiyor
taazeannee Hiç düşünmeyin böyle her kişi farklı herkeste aynı etki olmuyor rahat olun ayrıca ne olursa olsun mecbur bu başa gelecek iyi veya kötü 😂 Geçiçi olacağını düşünün o iyi gelir geçecek yani 👼🏻
taazeannee genelde düşünmüyorum bu zamana kadar da düşünmedim yani çok nadir aklıma geldi ve geldiğinde gözlerimi kapatıp o anın hayalini pozitif ve olumlu olacak şekilde canlandırdım bu beni oldukça motive ediyor bence olumlu pozitif düşünmek çok önemli☺️
taazeannee Böyle düşünüp kendinizi korkutmayın. Bende normal doğum yapamam diye düşünüyordum ama neden yapamayayim ki bebeğime kavuşma anını düşündüm. Ve normal doğum yaptım. 6.5 yıl önceydi hem de gebe eğitimi aldığım için rahattım.
taazeannee normal doğum yaptım bir kere korkulacak gibi bişey degil ama günlerce sancı çekip sezeryana dönenler varmış işte o insanı çok yıpratır
- Düzenlendi
YazCilegi Doğumu hiç düşünmeyerek aynı haftadayiz bu arada 😂 Akışına bırak kendini Allah’ım bir kolaylık versin inşAllah çokta düşünme
taazeannee bende 38+1oldum. Çok sancılarım oluyo ama açılma yok. Tabi bende korkuyorum doğurmaktan ama esgiden gerdek gecesindende korkardım e oldu geçti boşuna kendimi yeyib bitirmişm diye düşündüm yani çokda zor değilmş bence doğumda öyle 1anlık olub bitecek o kadar doğuranlar var onlar nasıl dözdüyse bizde öyle. Bunuda başarırım diye kendimi motive ediyorum🫣
ben biraz panik atakli bi insanim gecen gece sancilandim sabaha kadar uyuyamadim sancidan dayanamiyorum diye isyanlara bagladim 😂😂 kendi acilmamiz olsun suni sanciya gerek kalmasin cok dikisimiz olmasin ve bebislerimiz saglikla dogsun hepimizin insallahhh bende kendimi sizin gibi motive edeyim 40 haftalari da gormeyeyim ama ya dayanacak gucum kalmadi benim 🥲
- Düzenlendi
Hiçbir bebek içeride kalmıyor çıkıyor illaki 😂 hayırlı olan hangisiyse sağlıkla evladınızı alırsınız inşallah kucağınıza en önemlisi o 39. Haftamda sadece nişanım geldiği için hastaneye gittim sabah 9daki çatı muayenemde hiç açılma yok sadece rahim ağzımda yumuşama vardı eve gönderdi doktorum sancı olması için bol bol squat yap dedi sancılarım başlayınca hastaneye geldim 8.30 da yattım 00.50 de normal doğumla oğlumu kucağıma aldım müthiş bir Ağrı ama bebeğini kucağına akınca inan hiçbir şey kalmıyor mucize gibi tüm ağırların bıçak gibi kesiliyor 40. Günün sonunda hiç doğum yapmamış gibi eski kilomdayım normal doğum en sağlıklı olan sakın kimseyi dinleyip kendini korkutma bu arada sancıların başlayınca inanarak Meryem ana otunu suya at sıfır açılmayla gittim hastaneye ve 4 saatte tüm açılma olmuş doğum bitmişti 💁🏻♀️
taazeannee benim doğum yaptığım gün doktorum izine çıkacaktı başka doktor takibine girmek istemiyordum nişanım geldi diye hastaneye gittiğimde and içtim bugün doğurcam dedim ve doğurdum 😂