Az önce farkettim karnımın sağ tarafına bişeyler toplanmış gibi sert sol tarafı yumuşak 10 haftalık hamileyim neden oluyor bu acaba? Cidden bir taraf yüksek bir taraf ingin duruyor 🤔🙄
Kızlar bakarmısınız? Bu nedir? 😬
😵💫😵💫😵💫
ebrarmom08 benim 38+4 daha yeni öyle toplanmaya başladı seninki baya erken olmuş sanki
ebrarmom08 bağırsaklarında sorun varmı?
yagmur_3566 evet önceki gebeliğim de ileri haftalarda 20 sonlarına doğru oldu internette de ne olduğu yazmıyor. Bu kadar erken olması bencede normal değil ama şuan geçti. 🤔
Leyla1993 yok normalde 🙂
ebrarmom08 doktoruna danış istersen bir canım
yagmur_3566 evet bir sorayım teşekkürler 🙂
ebrarmom08 benim de oluyor bazen canım doktorum normal olduğunu söyledi 10+4 olduk bizde küçük pıtırtılarını hissediyoruz 🥰
3bebekannesiii iyi bari canım 🙂 seninki de oraya sanki bir yumruk oturmuş gibimi oldu . Doktoruma sordum devam ederse görüşelim dedi.
ebrarmom08 evet aynı sekılde oldu
3bebekannesiii acaba 2. Gebelik olduğu içinmi bu kadar erken oldu 😊
ebrarmom08 rahim kasılması diye biliyorum bende de oluyordu normal yani
ebrarmom08 doktorunuzla görüşün yüksek ihtimalle magnezyum başlayacak sertleşmeler bebek toplanması olarak değil kasılma olarak geçiyor. Kasılmalarınız biraz erken başlamış ama sanki
Bebek hareket ettiğini belli edecek veya bir yere toplanacak kadar büyük değil henüz o yüzden bebek hareketidir diyip geçiştirmeyin o haftalarda hissetmeniz imkansız maalesef tıbben
ebrarmom08 benim 4. Gebelıgım doktorum Progestana devam dedi
tugcesakzci evet bebek hareketi olması imkansız zaten 😊 rahim büyüdüğü içinmi acaba diye düşündüm. Bende tam olarak nedenini anlayamadığım için sormak istedim daha önce başınıza geldımı doktorlar ne dedi diye ben sordum doktoruma devam ederse görüşelim dedi. Bekliyorum devam ederse kendisine bildiricem tekrar 🙂
Meleyke123 inşallah normaldir Benimkide 🙂