AAyss1907
- 4 saat önce
- 16 Oca tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Erkek bebek isim önerisi tartışmasında
- 35. Haftada Gelen Minik Mucizem tartışmasında
Selam kızlar biz 37 günlük olduk bile ama ancak yazıyorum. Tam 35+0 da gece 00.30 civarı eşim köpeğimizi gezdirmeye inmişti. Uzanıyordum ve karnımdan pat diye bir ses geldi. Kalktım lavaboya gittim. Lavabo sonrası bacaklarımdan aşağı sular akmaya başladı. Hemen eşimi aradım koş suyum geldi diye inanamadı. 5 yaşındaki oğlum odasında uyuyordu. Ben panikle doktorumu aradım, çabuk gel hastanede nöbetçiyim zaten dedi. Ben sakince eşimi beklerken o odadan odaya panikle koşuyordu inanılmaz gülerdiniz halini görseydiniz😁Hastaneye vardık benim kalbim yerinden çıkacaktı bu arada suyum gelmeye devam ediyordu. Doktor hemen alttan muayene edip nst ye bağladı. Sancılar başlamıştı ama hissetmiyordum. Anestezist geldi görüştük vs. Doktor nst ye bakıp bebek artık strese giriyor suyu kalmadı hemen ameliyathaneye dedi. Spinal sezeryan ile doğum yaptım. İlk dogumum da aynı Doktor ile spinal olarak gerceklesmisti. Ameliyathane ekibim mükemmeldi, sürekli sohbet muhabbet şarkılar eşliğinde 5 dakikada bebeğim ağlayarak dünyaya geldi. Eşim de doğuma girmişti. Bebeğimi hemen ameliyat sırasında göğsüme koydular emzirdim bile. Sonra eşim ve bebek çıktı. 20 dk sonra da ben odama çıktım. İlk gün hemen 2 saat sonra gazim çıktı. 3. Gün ağrılarım da %70 geçmişti. 4.gün pilav bile yaptım 😂 tabii sonrasında bebeğim prematüre oldugu icin topuk kani değerleri sarılık gibi sıkıntılarımız oldu ama Pozitif başlıkta hiç o konuya girmeyeyim. Umarım hepiniz böyle kolayca kavuşursunuz. Hiç korkmayın. 🌸🌸
- Detaylı Ultrason Ücretleri tartışmasında
- Tetanozz tartışmasında
Ayss1907 sağlık ocakları 18. Haftada yapıyormuş ama bana doktorum özellikle 20. Haftadan sonra yaptır ve 4 hafta ara ile olsun demişti. Max 30. Hafta dedi bende 21 ve 25. Haftada yaptırdım
- Dr erbil çakar tartışmasında
Ayss1907 ben 3 sene önce gitmiştim 1 renkli fotoğraf verdi ama benim kızım nazlıydı göstermedi bi türlü kendini 1 tane anca poz verebildi. Siyah beyaz baya vermişti bütün kontrol ettiği her şeyi vermişti. Bir de kiloluydum baya ve erken haftada gitmiştim ona rağmen 3 sene önceki cihazlarla kızımın kalbindeki sorunu görmüştü ve Zeynep kamilden perinatolojiye randevu bulamıyorum diye kendisi doktoru arayıp yardımcı olmuştu 🙏🏼 hakkını ödeyemeyeceğim bir doktor 🥹
Ayss1907 inanma inanma🤣🤣
Ayss1907 İlk hareketlerini hissettigimde balik gibi yuzuyordu simdi pit pit olarakta balik gibi de hissediyorum hareketlerini kızımız olacak inşallah. Oğlumda da balik gibi suzulusunu hissedip sonra pit pit hissetmistim
Ayss1907 benim kiz ikisinide yapiyo bence bu tahmin yanlis 🤣🤣🤣
Ayss1907 yok artık bence alakası yok 😀
Ayss1907 3000 nakit 3800 kart 3000 verdim muayeneye
- Tetanozz tartışmasında
[silindi]
Ayss1907 Aysss . Ben sağlık ocağına güvenmiyorum. Beni gebeliğimin 16. Haftasında çağırdılar aşı İÇİN . Doktoruma sordum ilk doz 20. Hafta. 2.doz 24 hafta olur ama ben tek doz vurulacağım muhtemelen haftaya falan 1 doz vurdururum. Ayrıca şeker yüklemesi konusunda bilgisi olan varsa bize yardımcı olabilir mi ?
Ayss1907 1 adet renkli görsel veriyor ultrason cihazından da güzel kareleri görünce çek bunu annesi diyor detaylı raporunuzu da yazıyor
Ben perşembe günü gittim. Kesinlikle tavsiye ederim. Tek tek inceliyor bilgi veriyor güler yüzlü ilgili çok memnun kaldım. Benim bebiş yüzünü kapattı elleriyle dr baya Bi uğraştı açsın diye açmayınca biz kalsın dedik dr olmaz öyle sen gez gel tatlı bişeyler ye yine bakalım dedi. Sonra tekrar baktı nihayet görebildik. Gidecekseniz tereddüt etmeyin memnun kalırsınız. 1 adet renkli foto verdi bize ama herkese öyle mi bilmiyorum çünkü bizim bebiş poz vermedi. Siyah beyaz çoklu oluyor çok küçük kareler ve rapor çıkarıyor.
- Şafak Kaç Güzel Anneler ❤️ tartışmasında
Son 1🥹
- Detaylı ultrason tartışmasında
Bahçelievler medipol serdar hoca var ben onda yaptım çok memnun kaldım bi saaten fazla muayene etti herşeyin e baktı ücreti bundan 10 hafta önce 4 bindi şuan bilmiyorum
CD verdi dosyayı imzaladı verdi - Detaylı ultrason tartışmasında
Bakırköy’de Mahmut Güngör var 4 bine yapıyor 70 dakika falan sürüyor ben çok memnun kalmıştım yorumlarına bakabilirsin googleden
- Cinsiyeti detaylıda öğrenenler buraya 🥳 tartışmasında