Gmz5560 Sizinde çok erken olmamış daha önce baktırmış mıydınız ?
Cinsiyeti detaylıda öğrenenler buraya 🥳
Babybaby12 ben sordum 😇
- Haftada detaylı ultrasonda gösterdi hanımefendi sakladı epeyce kendini 😂
Beyazeller baktırdım 16.haftadada kız demisti net olarak 20 haftada öğrendim %100 olarak
Bende 17.ci haftadayim bugün doktor kıza benziyor ama biraz daha büyüsün dedi net birşey demiyorum dedi heralde böyle giderse bende detaylida öğrenicem bide detayliyi devlettemi özel de mi yaptirdiniz devlet Hastanesi’nde yaptıranlar resim veriyor mu net bir şekilde çıkarsa yüzü onu merak ediyorum
Deryaadem Ben özelde yaptıracağım ,buradaki devlet hastanesi yeni yapıldı detaylı yok maalesef:(
- Düzenlendi
Beyazeller 21+2 haftalıkken detaylıya girdim önceden de kız olduğunu drumuz 19+1 haftada söyledi detaylıyı yapan drda kız dedi tam emin olduk🙏🏻
14te doktor net şekilde oğlun oluyor dedi. 18. Haftaya kadar hiç bacak arasını açmadı 😅 geçen hafta işte doktorumuz ilk kız dedi sonra baktı pipi gözüküyor erkek dedi ama kesinleştiremedim ben daha detaylıyı bekliyorum 😅
Beyazeller ya işte ekranda sen görebiliyor musun peki hiç değilse o anı etrafa boş bakarak geçirmektense ekranı açıyor olsalar 😞
Beyazeller 16da öğrendim kesin demişti, ayrıntılı da onaylandı 🥰
Beyazeller ben 16.haftada kesin kiz dedi doktorum detayliya girince kesinlesti mihramm geliyor ❣️
2prensesannesiiii Ben erkek hissediyorum ama nasip bakalım sağlıklı hayırlı olsunlarda 😌
Deletedmom_69 Doktorlarda ne garip ya bişeyi bilemiyorlar 😄
Beyazeller ya benimki çok hareketliydi bacak arasını kapatıyor dönüyor her defasında yan duruyor doktora da kızamıyorum 😂
Deletedmom_69 Bizimki de tam tersi uyusuk 😃
Zuzumuz erkek dedi