Kızlar 37 hafta olduk hala isme karar veremedik aslında hep aynı isimler arasında dönüyoruz
Poyraz Aslan
Uras Aslan
Poyraz Ege
Ege Aslan
Sizin başka öneriniz varmı ? Ya da hangisini tercih ederdiniz ?

Anursz yakın isimlere bakmışız hep :) Aslan hariç çünkü isim haritasını görmüşsünüzdür çok çok fazla konulmuş biz Ege Kaan a karar verdik

Sizinkilerden de poyraz Ege veya rüzgar Ege olabilir

Anursz bende asla isim bulamıyorum Uras istiyorum galiba çok var mı koyan onu da bilmiyorum 🫣😅 Aslan bana yazdığınız isimlerle uyumlu gelmedi poyraz ege diyorum ben veya tek isim poyraz uras ege gibi

Anursz tek isim poyraz ya da uras her yer aslan dolu hiç hoş değil bence okula başladığında 10 erkekten 8 inin adı aslan olacak

Anursz poyraz ege dışındakiler bence uyumsuz olmuş ve mesela çoğu kişi Uras aslan demez Uras der çünkü birbini bağlamıyor isimler poyraz ege yine uyumlu olmuş ikisi birlikte kullanılır
      Ben Metehan koymayı düşünüyorum
      Sağlıkla alın kucağınıza

Bu ısımler o kadar çok ki sınıfında en az üç çocukla adaş olurlar gerçekten

Bunlar da benim bulduklarım ama bende karar veremedim neyseki 22 haftalığız şuan 😅
        Ege kaan
        Asil kaan
        Kaan can
        Karan
        Aybars
        Cenk
        Ceyhun
        Egemen
        Milan
        Duha
        Can Bartu
        Sarp ege
        Ayberk
        Kayra
        Altay
        Kubilay
        Asil kuzey
        Emircan
        Selim ege
        Barlas
        Asil levent
        Can doruk
        Emir aras
        Mirza
        Rüzgar
        Ediz ege
        Arden uraz
        Uraz ege
        Emir kaan
        Ozan
        Aras mirza
        Kuzey emir
        Yiğit karan
        Asil aybars
        Ekin -

• ynzl bunu yanıtladı.

Ben 29 haftalık hamileyim çağlar koymayı düşünüyorum:)

ynzl benim kızım olacakmış ama öğrenmeden önce baktığım erkek isimleri böyleydi

Girlmama yurtdısında yasıyoruz aslında sessiz harfler aslan cok uygun ama karar veremıyoruz cok zor daha dogrusu ben karar vereöiyorumbir türlü 😅