Kızlarım yardımcı olur musunuz detaylı ultrason için istanbul da önereceğiniz drlar var mıdır ücretleriyle birlite eğer yakın zamanda yaptıranlar da varsa birde cd veren bir yer istiyorum 🥲

Bakırköy’de Mahmut Güngör var 4 bine yapıyor 70 dakika falan sürüyor ben çok memnun kalmıştım yorumlarına bakabilirsin googleden

Bahçelievler medipol serdar hoca var ben onda yaptım çok memnun kaldım bi saaten fazla muayene etti herşeyin e baktı ücreti bundan 10 hafta önce 4 bindi şuan bilmiyorum
CD verdi dosyayı imzaladı verdi

Kaçıncı haftada yapılıyor detaylı ultrason

Ayss1907 teşekkürler bende haftaya gideceğim 21 haftalık olcak detaylı ultrason yapar o zaman

Bende arayış içindeyim pendikte oturuyorum en düşüğü 4200 dedi oda maltepede bir yer medipol pendik 4900 olmuş olan üniversitesi 6300 dedi bu fiyatlarr nee böyle 🫣

Senatrker

Senatrker Ay evet sorma ben şu an 15. Haftadayım Sabahtan beri bir sürü yer aradım Medipol Çamlıca 8380 dedi 🫠 O kadar çok abartıyorlar ki bu fiyatları gerçekten sinirim bozuldu
      Şu an içime sinen iki tane doktor var belki sana da fikir olur Zeynep Gedik Özköse 4500 TL ve CDyi de veriyor yorumları iyi Bir de erbil Çakar Yorumları çok iyi nakit 3800 kart 4200 dedi ama cd yok İkisi arasındayım kafam karıştı :(