Kızlar yardımcı olur musunuz şu an 17 haftalık hamileyim de yarın Tetanoz için randevum var çok erken değil mi biraz daha bekleteyim mi

Ayss1907 beni de aradılar ama 20..haftadan sonra bebek hareketlerini hissedince gel dedi gün vermedi şuan 18+5 im

2bebek-41 Ben de aradım sordum şu an için erken değil mi diye birkaç hafta sonra gelsem olur mu dedim olur dedi senin için nasıl rahat edecekse korkuyorum biraz şuan

Ayss1907 benim 20 haftada yapıldı 18 haftalıkken gitmiştim izlenim için aşıya erken 20’haftadam sonra demişlerdi

Ayss1907 ben ilk dozu 18.haftamda vurmuştum ikinciyi de 1 ay sonrasında

• [silindi]

Sadece 1 doz vurulacam. Doktor ne zaman hazır olursan 26. Haftayı geçme dedi. Sizce en uygun zaman hangisi ? Birde şeker yüklemesi yaptırdınız mı ?

Ayss1907 erken 20.haftadan sonra yaptırın derim..

[silindi] benim de kafam karışık şeker yüklemesi konusunda babamda şeker var ama biraz olumlu taraftayım o yüzden

obli teşekkür ederimm çok bende öyle düşünmüştüm

beni 24. haftada çağırdılar aşı için

lilii4 herkese farklı haftalar neden acaba 17 nerdee 24 nerde :(

• [silindi]

Ayss1907 Aysss . Ben sağlık ocağına güvenmiyorum. Beni gebeliğimin 16. Haftasında çağırdılar aşı İÇİN . Doktoruma sordum ilk doz 20. Hafta. 2.doz 24 hafta olur ama ben tek doz vurulacağım muhtemelen haftaya falan 1 doz vurdururum. Ayrıca şeker yüklemesi konusunda bilgisi olan varsa bize yardımcı olabilir mi ?

Ayss1907 ilk gebelik mi belki 2 doz vurulcaktr ilkse ondan erken demiş olabilir bilemedim ilk cocugumda kaçıncı haftada gittiğimi hatırlamıyorum

Ayss1907 evet cidden öyle bende anlamadım ama sanki 17 de çok erken gibi ya genelde 20. haftadan sonra aşı yapılıyor diye biliyorum
                      beni de 19. haftamda aradılar şimdi 20. haftaya girdik kendim sordum aşıyı hatta ne zaman diye

Ayss1907 sağlık ocağındaki ebe bana 6.aydan sonra yapılır dedi daha önce sorduğumda 24+3 haftalık oldu ve haftaya gideceğim aşıya

• [silindi]

mervensa ilk gebeliğim benimde . Tek doz tetenoz vurulacağım ? Siz kaç doz vurulacaksınız ?