Anursz bende asla isim bulamıyorum Uras istiyorum galiba çok var mı koyan onu da bilmiyorum 🫣😅 Aslan bana yazdığınız isimlerle uyumlu gelmedi poyraz ege diyorum ben veya tek isim poyraz uras ege gibi

Anursz tek isim poyraz ya da uras her yer aslan dolu hiç hoş değil bence okula başladığında 10 erkekten 8 inin adı aslan olacak

Anursz poyraz ege dışındakiler bence uyumsuz olmuş ve mesela çoğu kişi Uras aslan demez Uras der çünkü birbini bağlamıyor isimler poyraz ege yine uyumlu olmuş ikisi birlikte kullanılır
    Ben Metehan koymayı düşünüyorum
    Sağlıkla alın kucağınıza

Bu ısımler o kadar çok ki sınıfında en az üç çocukla adaş olurlar gerçekten

Bunlar da benim bulduklarım ama bende karar veremedim neyseki 22 haftalığız şuan 😅
      Ege kaan
      Asil kaan
      Kaan can
      Karan
      Aybars
      Cenk
      Ceyhun
      Egemen
      Milan
      Duha
      Can Bartu
      Sarp ege
      Ayberk
      Kayra
      Altay
      Kubilay
      Asil kuzey
      Emircan
      Selim ege
      Barlas
      Asil levent
      Can doruk
      Emir aras
      Mirza
      Rüzgar
      Ediz ege
      Arden uraz
      Uraz ege
      Emir kaan
      Ozan
      Aras mirza
      Kuzey emir
      Yiğit karan
      Asil aybars
      Ekin -

• ynzl bunu yanıtladı.

Ben 29 haftalık hamileyim çağlar koymayı düşünüyorum:)

ynzl benim kızım olacakmış ama öğrenmeden önce baktığım erkek isimleri böyleydi

Girlmama yurtdısında yasıyoruz aslında sessiz harfler aslan cok uygun ama karar veremıyoruz cok zor daha dogrusu ben karar vereöiyorumbir türlü 😅

Böyle duyulmamış tuhaf isimler bana çok kötü geliyor Ahmet Yusuf isimler çok güzel bence