• [silindi]

Sadece 1 doz vurulacam. Doktor ne zaman hazır olursan 26. Haftayı geçme dedi. Sizce en uygun zaman hangisi ? Birde şeker yüklemesi yaptırdınız mı ?

Ayss1907 erken 20.haftadan sonra yaptırın derim..

[silindi] benim de kafam karışık şeker yüklemesi konusunda babamda şeker var ama biraz olumlu taraftayım o yüzden

obli teşekkür ederimm çok bende öyle düşünmüştüm

beni 24. haftada çağırdılar aşı için

lilii4 herkese farklı haftalar neden acaba 17 nerdee 24 nerde :(

• [silindi]

Ayss1907 Aysss . Ben sağlık ocağına güvenmiyorum. Beni gebeliğimin 16. Haftasında çağırdılar aşı İÇİN . Doktoruma sordum ilk doz 20. Hafta. 2.doz 24 hafta olur ama ben tek doz vurulacağım muhtemelen haftaya falan 1 doz vurdururum. Ayrıca şeker yüklemesi konusunda bilgisi olan varsa bize yardımcı olabilir mi ?

Ayss1907 ilk gebelik mi belki 2 doz vurulcaktr ilkse ondan erken demiş olabilir bilemedim ilk cocugumda kaçıncı haftada gittiğimi hatırlamıyorum

Ayss1907 evet cidden öyle bende anlamadım ama sanki 17 de çok erken gibi ya genelde 20. haftadan sonra aşı yapılıyor diye biliyorum
                beni de 19. haftamda aradılar şimdi 20. haftaya girdik kendim sordum aşıyı hatta ne zaman diye

Ayss1907 sağlık ocağındaki ebe bana 6.aydan sonra yapılır dedi daha önce sorduğumda 24+3 haftalık oldu ve haftaya gideceğim aşıya

• [silindi]

mervensa ilk gebeliğim benimde . Tek doz tetenoz vurulacağım ? Siz kaç doz vurulacaksınız ?

lilii4 en iyisi 20. Hafta kafamız rahat olsun mümkünse ileriye atmak bence daha iyi

Ayss1907 bilmiyorum bende öyle dedi diye haftaya gidicem