Selam kızlar biz 37 günlük olduk bile ama ancak yazıyorum. Tam 35+0 da gece 00.30 civarı eşim köpeğimizi gezdirmeye inmişti. Uzanıyordum ve karnımdan pat diye bir ses geldi. Kalktım lavaboya gittim. Lavabo sonrası bacaklarımdan aşağı sular akmaya başladı. Hemen eşimi aradım koş suyum geldi diye inanamadı. 5 yaşındaki oğlum odasında uyuyordu. Ben panikle doktorumu aradım, çabuk gel hastanede nöbetçiyim zaten dedi. Ben sakince eşimi beklerken o odadan odaya panikle koşuyordu inanılmaz gülerdiniz halini görseydiniz😁Hastaneye vardık benim kalbim yerinden çıkacaktı bu arada suyum gelmeye devam ediyordu. Doktor hemen alttan muayene edip nst ye bağladı. Sancılar başlamıştı ama hissetmiyordum. Anestezist geldi görüştük vs. Doktor nst ye bakıp bebek artık strese giriyor suyu kalmadı hemen ameliyathaneye dedi. Spinal sezeryan ile doğum yaptım. İlk dogumum da aynı Doktor ile spinal olarak gerceklesmisti. Ameliyathane ekibim mükemmeldi, sürekli sohbet muhabbet şarkılar eşliğinde 5 dakikada bebeğim ağlayarak dünyaya geldi. Eşim de doğuma girmişti. Bebeğimi hemen ameliyat sırasında göğsüme koydular emzirdim bile. Sonra eşim ve bebek çıktı. 20 dk sonra da ben odama çıktım. İlk gün hemen 2 saat sonra gazim çıktı. 3. Gün ağrılarım da %70 geçmişti. 4.gün pilav bile yaptım 😂 tabii sonrasında bebeğim prematüre oldugu icin topuk kani değerleri sarılık gibi sıkıntılarımız oldu ama Pozitif başlıkta hiç o konuya girmeyeyim. Umarım hepiniz böyle kolayca kavuşursunuz. Hiç korkmayın. 🌸🌸
35. Haftada Gelen Minik Mucizem
Dunyam28 maşallah Allâh uzun ömür versin, küveze girmedi o zaman değil mi🤗
Eliffyamann amin inşallah hepimizinkine🥰 çok şükür küvöze girmedi. 2 gece kalıp eve çıktık.
Dunyam28 Masallah size, bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah 🌸 Çok güzel bir doğum olmuş Darısı bizlere 🤣🌸
Şuan hastanede yatıyorum sancılarım çıktığı için 35+4 günlüğüm çok korkuyordum doğurursam ve küveze girerse diye biraz olsun içim rahatladı
Edanursoylu inşallah Amin , darısı bekleyen herkesin başına 🥰
tugcehmtaras hiç korkmayın küvöze girse dahi cok güçlü onlar uzun süre kalacağını sanmam , ama haftanız cok küçük değil iciniz ferah olsun 🥰
Dunyam28 teşekkür ediyorum 🌸❤️
Maşallah kaç kilo doğdu bebiş
Dunyam28 maşallah 🧿 Güzel günler görsün kuzucuk 🌸
Sağlıkla büyüsün inşallah ❣️ nst ye girmişmiydiniz 32 haftalarda fln sancı çıkıyo muydu bir anda mı oldu herşey
Dunyam28 merha ben 26 . haftaligim benimki şu an baya küçük serkilaj oldum rahim kisaligindan sonrasında 1 ay sonra agrilarim çoğaldı hastnede yatıyorum 2 haftadır bende serkilaj kisaldigi için her an doğum başlayabilir dediler ardından aşırı ağrılı şekilde bir anda apandist çıktı ameliyat oldum.Agrilarim devam ediyor nts hiç çıkmıyor ağrım küçük olduğundan sanırım kalp atışı harekleri şu an için çok iio gozukuyor fakat ben çok korkuyorum her an alabiliriz diyolar yasamazsa diye endişe ediyorum .Kuvezde olucagindan da eminim bu durumda ama erken diye de doğmasını da istemiyorum en azından 30 görene kadar çok zor ve sıkıntılı sürece girdim özel doktorlar küçük olduğu için doğum yapmak istemiyorlar devlette de istemiyorum ama mecbur olduğum için şu an da burdayım .Bundan 2 sene önce de ikizleri kaybettim.Umarim sağlıkla gelir korkuyorum 😪
kbra92 Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin 🤍canını sıkma ve moralini yüksek tutmaya çalış 🙏🏻bebekler her şeyi hissediyor biliyorsun ki ❤️sağ salim kucağına alacaksın inşallah umudunu kaybetme 🌸 8 ay boyunca yataktan kalkmadan bebeğini büyütüp doğurmak zorunda kalan arkadaşım oldu o yüzden sabırlı olman lazım 🌿 Allah evladını sizlere bağışlasın 🤲🏻
EsmanurTorun bunda tam beni bahsetmisissin hamileligimi öğrenir öğrenmez hareketlerim hep kisitlafi doktorum sonra haftam ilerledikçe hem doktorum hem eşim koltuktan dahi kaldirmadilar kalmayacan iş yapmayacan dendi bende hastaneden hastaneye kalkiyordum bide wc ve yemek için kalkiyordum başka türlü koltuğa bağlı birisi idim inan bebegim için değer o yeterli benle olsun tam böyle kendimi yanlış çaresiz hissediyorum bunalıyorum hemen bebeğim aklıma gelip onla sohbet edip konuşuyorum çok şükür bisey kalmadı doğuma 33+4 kadar koltuğa bagliydim simidi daha çok bağlandım önce markete felan iniyordum simidi markete bile gidemiyorum ama geçecek bugünler sabrediyorum bebeğim için yeterli günüde doğsun ben koltukta kalmaya razıyım 🥰😊
Dunyam28 gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün inşallah ikinizin durumu nasıl suan bende riskli gebeligim doktorum 34 haftadan sonra doğsa sıkıntı olmaz sen sitres yapma dedi ben kuveze girmesinden endise ediyorum senin bebegin girdimi acaba rabbim sağlıkla güzel günlerde büyütürsun inşallah cnm 🥰🥰
DENIZ_55 Sana da çok geçmiş olsun 💐 İnşallah bebeğinin peşinde tatlı koşuşturmalardan yorulup söyleneceğin günler olacaktır 🙏🏻 dinlendiğin günlerin tadını çıkar 😄 Eğer o bebeğin yiyip içeceği göreceği varsa rabbim zaten nasip eder . Ben daha 18 haftalığım inşallah hepimiz sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız ❤️
EsmanurTorun Amin inşallah cnm onu biliyorum şimdiden eşime diyorum uyuyamıyoruz bebek doğunca uykumuz nasılsın gelir ama sıkıyorsa uyu minik bebek hepimizi top edecek evde diyorum etsin ben bakarım diyor bende seni istemez annesiz yapamaz diyorum sende ben uyumadigim için benle oturursun diyorum gülüyoruzama dediğin gibi hazirlikliyuz rabbim kimseyi evladı ile sınamasın inşallah sende gününde sağ saglim kucağına alirsin inşallah bebegini🥰