Kızlar bu doktorda detaylı ultrason yaptıranlar süreciniz nasıldı? Birde kaç adet renkli kaç adet siyah beyaz fotoğraf veriliyor acaba bilgisi olan var mı
Dr erbil çakar
Ben bu cumartesi gideceğim çok heycanlıyım 🥰
Ben perşembe günü gittim. Kesinlikle tavsiye ederim. Tek tek inceliyor bilgi veriyor güler yüzlü ilgili çok memnun kaldım. Benim bebiş yüzünü kapattı elleriyle dr baya Bi uğraştı açsın diye açmayınca biz kalsın dedik dr olmaz öyle sen gez gel tatlı bişeyler ye yine bakalım dedi. Sonra tekrar baktı nihayet görebildik. Gidecekseniz tereddüt etmeyin memnun kalırsınız. 1 adet renkli foto verdi bize ama herkese öyle mi bilmiyorum çünkü bizim bebiş poz vermedi. Siyah beyaz çoklu oluyor çok küçük kareler ve rapor çıkarıyor.
Ayss1907 daha cumartesi günü gittim kendisi mükemmel bi insan ne zaman bebeğim konusunda endişe duysam gidiyorum detaylıya da gitmiştim muayeneye de gidiyorum ara sıra çok bilgili bi doktor başından savmıyor sizinle dakikalarca konuşup yönlendirme veriyor doğum da yaptırıyor
Ayss1907 1 adet renkli görsel veriyor ultrason cihazından da güzel kareleri görünce çek bunu annesi diyor detaylı raporunuzu da yazıyor
tomrisinaannesi Erbil hoca doğumu hangi hastanede yaptırıyor
Eylley bi yer söylemişti ama fiyattan ötürü aklımda hiç kalmadı bilindik hastaneler değil yabancı bi hastane ismiydi 65 bin fiyat çıkarmıştı sezaryen için 💁🏼♀️
Nermin06 gittiniz mi acaba nasıl geçti memnun kaldınız mı
tomrisinaannesi yılbaşından önceye çok değilse diğer hastaneler de aynı fiyat olur muhtemelen fiyatlar çok arttı
tomrisinaannesi normal muayene ücretleri ne kadar acaba
Ayss1907 3000 nakit 3800 kart 3000 verdim muayeneye
tomrisinaannesi şuan nakit 3800 kart 4200 yapmışlar bende yarın gideceğim inşallah
M-g2118 evet
M-g2118 evet maalesef Dr yorumları çok iyiydi inşallah bizde memnun kalırız