Azhda bekliyeyim mi acaba bilmiyorum içim içimi yiyor 🥰
4-5-6 HAFTALIK GEBELER BURAYA❤️
Umayakkaya o kişiye göre değişir bence bazıları 9 ay boyunca devam ediyor inşallah öyle olmaz hiç birimize
sakikrat sağlık ocağında sanmıyorum ben bakılacağını istersen bi süre normal bi kadın doğuma git o sorada doktor araştır 😂
Derinim2203 en son betanız kaç gün önceydi ve kaçtı
Mervenurns 6+6 yım yataktan cıkamıyorum bana da ılac verdı ıcıyırum ama cogu lavaboda kusmakla gecıyo. Bı cozum yok gıbı muz bastırıyo dıyolar ama benımkını bastırmadı
123a ben de aynı durumdayım yatıp dinlenmekten başka çaremiz yok. Tuvaletten tuvalete kalk dedi bana doktorum 🙁 İnşallah bi an önce geçer🙏🏼
ebrualtnn her şey çok güzel olsunnn🌸🌸🌸
elfcaglar1 devlet hastanesine gideyim şimdilik o zaman bebısım
sakikrat bence de kuzum 🌸🌸🌸 yine de araştır nereye gideceğini
elfcaglar1 5 gün önce 309 du
elfcaglar1 o sürectede arastırıcam artık tatlım doguma kadar aynı doktorda kalmak istiyorum
Bende biraz önce hastaneden çıktım şükürler olsun doktor keseyi gördü. Keseye göre 5+1 olduğunu söyledi. Üç hafta sonra da kalp atışı için çağırdı. Pandemi dolayısıyla çok sık gelme dedi.
elfcaglar1 normal benim 19.7 çıktı çok az düşük dedi progestan verdi. Değerlerin gayet iyi
@Bsradnz18 ilk değeriniz 19 muydu gerçekten. Sonra yükseldi mi sağlıklı mı ? Benimde dün 53 cıktı doktor kimyasal dedi korkuyorum
@Halidebilbik bende seninle aynıyımm bugün 5+4 üm suan ve gecen sene ilk hamileliğimde kalbi durmuştu bende çok korkuyorum dualarımdasın 🤲🏼
sakikrat anladım kuzum
Bsradnz18 ya tamam çok teşekkür ederim henüz doktora gitmediğim için endişelendim
Mericiik betadan bahsetmiyorum ama ben progesteron hormonundan bahsediyorum
Mericiik o progestrron değeri canım