kbra_kurtt 5 haftalıkken ben gittim kese göründü seninde görünür yani
4-5-6 HAFTALIK GEBELER BURAYA❤️
Fatmakara97 benim de kasık,bel,bacak hepsi agriyor 😢
Azhda doğru benim de 4+1 dedi doktor kese görüldü haftaya da çağırdı ama gitsem mi yolsa iki hafta beklesem mi bilemiyorum
ebruclmtsdmr doktorun dediginden gitmelisiniz, benimde adet tarihimle mesela bebegin şuanki durumu arasında 1 hafta var, geç döllenme olabilir cünkü, ama zamanla sanırım o açık kapanıyormuş
ElifNbglsahin benim de son regl tarihim 9 Mart geçen hafta gittik gözükmedi bayağı telaşlandım yarına tekrar randevum var hayırlı haberlerle dönerim inşallah :)
mhndshnm hiç bi belirtim yok bulantı felan sadece bebek yerleşirken agrilarim oldu onun dısında normalim peki senin varmi belirtilerin
SeydaNurr02 uygulamaya göre şuan biz 7+5deyiz ama 1 hafta geriden geliyormuşuz geç döllenmeden dolayı yani 6+5 5 gün önce gittigimde kalp atışını duymadık 10 gün sonrasına randevu vermişti siz ne yaptınız? Duydunuz mu? Panik yapmayın her bebek farklı oluyor 9. 10. Haftada bile duyan var
Yagmr000 daha erkn cnm keseyide gremezsn saglk ocağında veya hastanede kan değerlerine baktr drm
elfcaglar1 çokk teşekkür ederim inşallah ❤️
Nigarhacizade çok teşekkür ederim sağolun 🥰
Piremses0 Ben kullanıyordum ama çok dua ettim Allah’ım bana bir miyde bulantısı ver ben sigara kullanmiyim dedim ve çok şükür 1 ay oldu içmiyorum cnm
Çok fena grip olmuşum kızlar ve boğazım ağrıyor, 6+5 günlüğüz ne kullanabilirim ne yapabilirim iştah desen zaten yok yemek kokusu aldıgım an midem bulanıyor😢
Susamsmom1 bizimkide öyle bakalım haftaya pazartesi gidicem hayırlısı olur inşallah 🙏🏻