• Gebelik
  • 4-5-6 HAFTALIK GEBELER BURAYA❤️

Azhda doğru benim de 4+1 dedi doktor kese görüldü haftaya da çağırdı ama gitsem mi yolsa iki hafta beklesem mi bilemiyorum

ebruclmtsdmr doktorun dediginden gitmelisiniz, benimde adet tarihimle mesela bebegin şuanki durumu arasında 1 hafta var, geç döllenme olabilir cünkü, ama zamanla sanırım o açık kapanıyormuş

mhndshnm hiç bi belirtim yok bulantı felan sadece bebek yerleşirken agrilarim oldu onun dısında normalim peki senin varmi belirtilerin

SeydaNurr02 uygulamaya göre şuan biz 7+5deyiz ama 1 hafta geriden geliyormuşuz geç döllenmeden dolayı yani 6+5 5 gün önce gittigimde kalp atışını duymadık 10 gün sonrasına randevu vermişti siz ne yaptınız? Duydunuz mu? Panik yapmayın her bebek farklı oluyor 9. 10. Haftada bile duyan var

senaagc son adet tarihimi bilmiyorum 6 hafta 4 günlüğüm demin kalp atışlarını duydum

Yagmr000 daha erkn cnm keseyide gremezsn saglk ocağında veya hastanede kan değerlerine baktr drm

Arkadaşlar bugün doktora gittim ultrason en üsteki küçük şey bebek ama altaki kist çökmüş büyük doktorum umutlu konuşmadi ağrim çok olursa budahile yapilcak ameliyet dedi guatr çikti 3.13 bir bakanilirmmisiniz

Piremses0 Ben kullanıyordum ama çok dua ettim Allah’ım bana bir miyde bulantısı ver ben sigara kullanmiyim dedim ve çok şükür 1 ay oldu içmiyorum cnm

Çok fena grip olmuşum kızlar ve boğazım ağrıyor, 6+5 günlüğüz ne kullanabilirim ne yapabilirim iştah desen zaten yok yemek kokusu aldıgım an midem bulanıyor😢

Susamsmom1 bizimkide öyle bakalım haftaya pazartesi gidicem hayırlısı olur inşallah 🙏🏻