Yani allahdan umıt kesılmez kızlar 🖤
4-5-6 HAFTALIK GEBELER BURAYA❤️
lentil aynen bende senn gibiyim:( günler çabucak geçsede bitse bu stres
@kivirciginannesi hesaba göre bende 5+2 yim 😍 bakalim 28.04 ilk randevum var doktorda cok heycanliyim
gulsen_0758 çok iyi canım😍 sağlıkla gelsin😍
kivirciginannesi bebegin tutunmasiyla migde bulantisinin alakasi yokki,ben bos gebelik gecirdim migde bulantim coktu,simdi normal gebelik yasiyorum 18 haftalik oldu hic migde bulantim olmadi cok sukur,kizimin hamileliginde de olmamisti
Nursenem55 bende o ara gitmeyi düşünüyorum 🥰 ilk değerin kaç
kivirciginannesi biz de bugün 6+2 olduk minik mucizemle 🐣 yarın doktor randevumuz var kalp atışlarını duyarız inşallah 🥰
Nilgun75 yok canm o açıdan değil her an regl olacakmışım korkusu yüzünden hissedemiyorum. Bi de regl dönemindeki gibi sivilce çıkardım. Kafam allak bullak
6haftalık 1 günlük bugün ama kanamam oldu inşallah bişey olmaz dua edr misiniz 😔
Hediyeminannesi inşallah bir şey olmaz canım da acile gitseydin belki de yerleşme kanamasıdır
Arkadaslar bende 7+4 üm ancak cok mide bulantılarım oluyor doktorum her gece yatmadan önce ilac vermişti dün gece içmeyi unuttum bugün duramayacak derecedeyim cok bulanıyor neler yapıyorsunuz siz bulanınca
Dadas canım çok mutlu oldum senin adina 🥰🥰 Rabbim tamamina erdirsin darısı başımiza 🤲🏻🤲🏻
Hmdsena2019 amin kuzum benim dualarimdasiniz her biriniz ismin ne gece sana dua edeyim ❤️❤️🥰🥰🥰🤲🤲
Mervenurns haşlanmış patates ye canım biraz hafifletiyor benim de ara ara oluyor tuzlu çubuk kraker yiyorum
@kivirciginannesi ne yalan söyliyeyim kan aldirmadim ve doktorum ögrendikten iki hafta sonra gel dedi 🙈 umarim saglikli büyüyodur gecen sene haziranda ilk kez oldu ve kalbi durdu 6. haftada malesef 🥺
Dadas Allah razi olsun ismim Azime 🌸🌸 benimde yumurtalar toplandi 7 tane dondurduk.. adet oldum transfer icin ilaç başlandi 10 ila 15 gün arasi transfer olur dedi doktorum
merhabalar kızlar 4+3 oldu bugün cuma günü degerim 83 çıktı daha önce kimyasal gebelik dediler son adet tarıhım 16 marttı ama hala adet olcakmısım gibi sancı gelip gidiyor rabbim isteyen herkese versin inşallah bu sefer olur😊
kivirciginannesi benimde 6 haftalık oldu 2. Gebeliğim bide kan uyuşmazlığı var korkuyorum ya
Hmdsena2019 maşallah kuzum çok iyi çok şükür Rabbime. Sana tek tavsiyem hep pozitif ol gerçekten çok işe yarıyor ❤️🥰