Mervenurns 6+6 yım yataktan cıkamıyorum bana da ılac verdı ıcıyırum ama cogu lavaboda kusmakla gecıyo. Bı cozum yok gıbı muz bastırıyo dıyolar ama benımkını bastırmadı
4-5-6 HAFTALIK GEBELER BURAYA❤️
123a ben de aynı durumdayım yatıp dinlenmekten başka çaremiz yok. Tuvaletten tuvalete kalk dedi bana doktorum 🙁 İnşallah bi an önce geçer🙏🏼
ebrualtnn her şey çok güzel olsunnn🌸🌸🌸
elfcaglar1 devlet hastanesine gideyim şimdilik o zaman bebısım
sakikrat bence de kuzum 🌸🌸🌸 yine de araştır nereye gideceğini
elfcaglar1 5 gün önce 309 du
elfcaglar1 o sürectede arastırıcam artık tatlım doguma kadar aynı doktorda kalmak istiyorum
Bende biraz önce hastaneden çıktım şükürler olsun doktor keseyi gördü. Keseye göre 5+1 olduğunu söyledi. Üç hafta sonra da kalp atışı için çağırdı. Pandemi dolayısıyla çok sık gelme dedi.
elfcaglar1 normal benim 19.7 çıktı çok az düşük dedi progestan verdi. Değerlerin gayet iyi
@Bsradnz18 ilk değeriniz 19 muydu gerçekten. Sonra yükseldi mi sağlıklı mı ? Benimde dün 53 cıktı doktor kimyasal dedi korkuyorum
@Halidebilbik bende seninle aynıyımm bugün 5+4 üm suan ve gecen sene ilk hamileliğimde kalbi durmuştu bende çok korkuyorum dualarımdasın 🤲🏼
sakikrat anladım kuzum
Bsradnz18 ya tamam çok teşekkür ederim henüz doktora gitmediğim için endişelendim
Mericiik betadan bahsetmiyorum ama ben progesteron hormonundan bahsediyorum
Mericiik o progestrron değeri canım
elfcaglar1 endişelenmene hiç gerek yok gayet iyi 🥰 sağlıkla al kucağına inşallah canım ✨🌸
Aysemesut canım cok geçmiş olsun muzu denemedim ama burdan bir arkadaş patates haşlaması önermişti bugün onu deneyeceğim su bile içesim gelmiyor benim :( umarım zamanla gecer
Mericiik 6 ay önce bende kimyasal mı bilmiyorum bi gebelik yaşadım 7 hafta benimle kaldı bebeğim ama gelişmesi yoktu kesesinde bozulmalar meydana geldi progestan kullandım o düşük yapmasını engelledi bi süre ama sağlıksızdı ve düştü bu arada betam hiç yükselmedi hızla düşüşe geçmişti düzenli kan tahlili vermeni öneriyorum
buseskzn gittn mi doktora canım