• Gebelik
  • 4-5-6 HAFTALIK GEBELER BURAYA❤️

Mervenurns 6+6 yım yataktan cıkamıyorum bana da ılac verdı ıcıyırum ama cogu lavaboda kusmakla gecıyo. Bı cozum yok gıbı muz bastırıyo dıyolar ama benımkını bastırmadı

123a ben de aynı durumdayım yatıp dinlenmekten başka çaremiz yok. Tuvaletten tuvalete kalk dedi bana doktorum 🙁 İnşallah bi an önce geçer🙏🏼

Bende biraz önce hastaneden çıktım şükürler olsun doktor keseyi gördü. Keseye göre 5+1 olduğunu söyledi. Üç hafta sonra da kalp atışı için çağırdı. Pandemi dolayısıyla çok sık gelme dedi.

@Halidebilbik bende seninle aynıyımm bugün 5+4 üm suan ve gecen sene ilk hamileliğimde kalbi durmuştu bende çok korkuyorum dualarımdasın 🤲🏼

Mericiik betadan bahsetmiyorum ama ben progesteron hormonundan bahsediyorum

Aysemesut canım cok geçmiş olsun muzu denemedim ama burdan bir arkadaş patates haşlaması önermişti bugün onu deneyeceğim su bile içesim gelmiyor benim :( umarım zamanla gecer

Mericiik 6 ay önce bende kimyasal mı bilmiyorum bi gebelik yaşadım 7 hafta benimle kaldı bebeğim ama gelişmesi yoktu kesesinde bozulmalar meydana geldi progestan kullandım o düşük yapmasını engelledi bi süre ama sağlıksızdı ve düştü bu arada betam hiç yükselmedi hızla düşüşe geçmişti düzenli kan tahlili vermeni öneriyorum