Birisi zayıflarda kalp atışı erken duyuluyor demisti bana alakası yokmuş kizlar ben 8.haftayim nasipse bugun duyacağız insallah dua edin🥰 daha öncesinde erken dedi duyulmadi
4-5-6 HAFTALIK GEBELER BURAYA❤️
elfcaglar1 aslında haklısın keseye saglık ocagında falan bakarlar mı sence olmazsa mecbur gidicem özele falan yada devlete yada ne bilim neee kafam cok karısık😂😂😂😂😂
zeysusamom doktorun var mı canım prilam dr ilaci geciriyor gerekirse yazar sana da
Kizlar Merhaba ben adetime 7 gün kala gebelik testi yaptım evde ikinci çizgi çıktı fakat silik bir şekildeydi bu gün ise 5 gün var 25 Nisan’da regl olmam gerekiyor ve bugün çizgim daha belirgin gözle görülür şekilde acaba gidip kanmi vermeliyim yoksa beklemelimiyim
Yuse merhaba ogrendınızmı pekı merak ettım bnmde adetıme bırgun kala 797 çıktı bana denıldı ıkız olabılır dıye bı hafta sonra gel denıldı sız ne yaptınız merak ettım
Merhaba arkadaşlar, ben 5+1 haftalık hamileyim, daha kusma ya da aşırı bulantım yok. Sizde ne zaman başladı?💕
Merhaba hanımlar, uygulamaya göre 6+6 haftalığım bugün saat 3 te doktor randevum var çok heyecanlıyım inşallah bir sıkıntı çıkmadan hayırlısıyla kalp atışını ve keseyi görürüz duanızda bana da yer verirseniz çok mutlu olurum 🌸
Azhda bekliyeyim mi acaba bilmiyorum içim içimi yiyor 🥰
Umayakkaya o kişiye göre değişir bence bazıları 9 ay boyunca devam ediyor inşallah öyle olmaz hiç birimize
sakikrat sağlık ocağında sanmıyorum ben bakılacağını istersen bi süre normal bi kadın doğuma git o sorada doktor araştır 😂
Derinim2203 en son betanız kaç gün önceydi ve kaçtı
Mervenurns 6+6 yım yataktan cıkamıyorum bana da ılac verdı ıcıyırum ama cogu lavaboda kusmakla gecıyo. Bı cozum yok gıbı muz bastırıyo dıyolar ama benımkını bastırmadı
123a ben de aynı durumdayım yatıp dinlenmekten başka çaremiz yok. Tuvaletten tuvalete kalk dedi bana doktorum 🙁 İnşallah bi an önce geçer🙏🏼
ebrualtnn her şey çok güzel olsunnn🌸🌸🌸
elfcaglar1 devlet hastanesine gideyim şimdilik o zaman bebısım
sakikrat bence de kuzum 🌸🌸🌸 yine de araştır nereye gideceğini
elfcaglar1 5 gün önce 309 du
elfcaglar1 o sürectede arastırıcam artık tatlım doguma kadar aynı doktorda kalmak istiyorum
Bende biraz önce hastaneden çıktım şükürler olsun doktor keseyi gördü. Keseye göre 5+1 olduğunu söyledi. Üç hafta sonra da kalp atışı için çağırdı. Pandemi dolayısıyla çok sık gelme dedi.