ebrualtnn her şey çok güzel olsunnn🌸🌸🌸
4-5-6 HAFTALIK GEBELER BURAYA❤️
elfcaglar1 devlet hastanesine gideyim şimdilik o zaman bebısım
sakikrat bence de kuzum 🌸🌸🌸 yine de araştır nereye gideceğini
elfcaglar1 5 gün önce 309 du
elfcaglar1 o sürectede arastırıcam artık tatlım doguma kadar aynı doktorda kalmak istiyorum
Bende biraz önce hastaneden çıktım şükürler olsun doktor keseyi gördü. Keseye göre 5+1 olduğunu söyledi. Üç hafta sonra da kalp atışı için çağırdı. Pandemi dolayısıyla çok sık gelme dedi.
elfcaglar1 normal benim 19.7 çıktı çok az düşük dedi progestan verdi. Değerlerin gayet iyi
@Bsradnz18 ilk değeriniz 19 muydu gerçekten. Sonra yükseldi mi sağlıklı mı ? Benimde dün 53 cıktı doktor kimyasal dedi korkuyorum
@Halidebilbik bende seninle aynıyımm bugün 5+4 üm suan ve gecen sene ilk hamileliğimde kalbi durmuştu bende çok korkuyorum dualarımdasın 🤲🏼
sakikrat anladım kuzum
Bsradnz18 ya tamam çok teşekkür ederim henüz doktora gitmediğim için endişelendim
Mericiik betadan bahsetmiyorum ama ben progesteron hormonundan bahsediyorum
Mericiik o progestrron değeri canım
elfcaglar1 endişelenmene hiç gerek yok gayet iyi 🥰 sağlıkla al kucağına inşallah canım ✨🌸
Aysemesut canım cok geçmiş olsun muzu denemedim ama burdan bir arkadaş patates haşlaması önermişti bugün onu deneyeceğim su bile içesim gelmiyor benim :( umarım zamanla gecer
Mericiik 6 ay önce bende kimyasal mı bilmiyorum bi gebelik yaşadım 7 hafta benimle kaldı bebeğim ama gelişmesi yoktu kesesinde bozulmalar meydana geldi progestan kullandım o düşük yapmasını engelledi bi süre ama sağlıksızdı ve düştü bu arada betam hiç yükselmedi hızla düşüşe geçmişti düzenli kan tahlili vermeni öneriyorum
buseskzn gittn mi doktora canım
Kızlar progestani saat kaçta alıyorsunuz doktor bana da verdi 200 mg geceleri içiyorum normalde içip hemen uyuyordunlm dün biraz geç yattım inanılmaz bir baş dönmesi yaptı Bi gidip geldim sanki 😅