• Gebelik
  • 4-5-6 HAFTALIK GEBELER BURAYA❤️

Merhaba hanımlar, uygulamaya göre 6+6 haftalığım bugün saat 3 te doktor randevum var çok heyecanlıyım inşallah bir sıkıntı çıkmadan hayırlısıyla kalp atışını ve keseyi görürüz duanızda bana da yer verirseniz çok mutlu olurum 🌸

Ouzc
    Aynen regl ağrısı gibi ağrım da oluyo. Mide bulantim kokulardan oluyo genelde. Adet dongun bitti mi normalde. Dönemsel olabiliyo galiba bazıları öyle diyo. Yani regl zamaninin denk geldiği dönem bunları yasicaz ama sonrasında geciyo diye duydum.

Umayakkaya o kişiye göre değişir bence bazıları 9 ay boyunca devam ediyor inşallah öyle olmaz hiç birimize

sakikrat sağlık ocağında sanmıyorum ben bakılacağını istersen bi süre normal bi kadın doğuma git o sorada doktor araştır 😂

Mervenurns 6+6 yım yataktan cıkamıyorum bana da ılac verdı ıcıyırum ama cogu lavaboda kusmakla gecıyo. Bı cozum yok gıbı muz bastırıyo dıyolar ama benımkını bastırmadı

123a ben de aynı durumdayım yatıp dinlenmekten başka çaremiz yok. Tuvaletten tuvalete kalk dedi bana doktorum 🙁 İnşallah bi an önce geçer🙏🏼

Bende biraz önce hastaneden çıktım şükürler olsun doktor keseyi gördü. Keseye göre 5+1 olduğunu söyledi. Üç hafta sonra da kalp atışı için çağırdı. Pandemi dolayısıyla çok sık gelme dedi.

@Halidebilbik bende seninle aynıyımm bugün 5+4 üm suan ve gecen sene ilk hamileliğimde kalbi durmuştu bende çok korkuyorum dualarımdasın 🤲🏼