singlemom34
Sanmıyorum çünkü gebelikten önce başladım folk asite 6.haftaya girene kadar birsey yoktu iştahımda acıktı 6.haftadan sonra bulanti bi başladı 3 gündür falan çok kötü kokulara dayanamıyor insan mutfaga bile girmek istemiyorsun
4-5-6 HAFTALIK GEBELER BURAYA❤️
Piremses0 iyi canım ilerleyen haftalarda tamamen bırakırsın
kivirciginannesi evet kuzum bırakıcam
Tubaozcan bana ilk alttan baktı canım 2040 çıktıktan sonra 1 hafta sonra alttan baktı da gördü çok normal görmemesi. 🌸
Umayakkaya oyyyy ben 6+5 senin şu an ki gününde o kadar kötüydüm ki hiç bir şekilde yerimden kalkamıyordum şimdiye kadar geçirdiğim en kötü gündü Allah yardımcın olsun
merveosman2627 al benden de o kadar Betfer
elfcaglar1
düz yatınca bebeğin kan akışı yavaşlıyo sol tarafa doğru yatmaya çalış
Biryenianne benimde ilk gebeligim 6+3 üm kahve kokusu bile dokunuyor inanır misin
Btl_ulusal sende durumlar nasıl 3 ay bitene kadar devam eder diyolar
Havvanurkrsmn şimdiden mi
kivirciginannesi ayyy bugun adet günüm kuzu normal de olmayınca hemen kan verdim
kivirciginannesi sen bugün hastaneye gidecektin test için ne oldu gittin mi
inciko_ demekki geç döllenme olmuş canm. Benim regl günüm yarın. Cuma günü 39 çıktı beta.
Umayakkaya korkuyorum:(
kivirciginannesi korkma her şey çok güzel olacak inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Piremses0 merhaba. Ben 3 Nisan’da aşılama yaptırdım 15 Nisan’da beta değerim 65.37 çıktı 4 gün sonra yani 19 nisan da 309.1 çıktı değerim bu şekilde olursa bir hafta sonra hesaplara göre 2.163 oluyor belki daha fazla olur bilmiyorum haftaya pazartesi doktorum ultrasona çağırdı kese gözükür mü sizce beta böyle olursa
kivirciginannesi canımm ben kan verdim bugun sonucuda aldım 737 çıktı 😍 yükselmıs cok sukur ♥️
kivirciginannesi değeriniz yükseldi mi