kivirciginannesi benim de reglime 1 kac gün kala yaptırdım 36 çıktı reglim 3 gün gecikti kan testinde 1429 çıktı insallah seninkine yükselir
4-5-6 HAFTALIK GEBELER BURAYA❤️
Slm kizlar ben 5+0 aranizda varmi??
Piremses0 perşembe yine gidecem inşşallah görürüm bende
Aslhn18 ondandır benimde migrenim var hacamat yaptırdım daha önce ondan agrısı biraz azaldı ama devamlı hafif hafif baş ağrım var migren artıyormuş
Keseyi ne zaman gördünüz
Ebrusymn 😰😰 çok küçğk daha ya.
Aysemesut kuru cubuk kraker arkadasimin bulantilarini o hafifletrdi birtek
Nurcin1 ben 4-6 programa gore
Thecellist insallah bana da dikkat et dinlen dedi
Hediyeminannesi gerçekten mi:( geçmiş olsn biri tutunmuş en azından. Öyle düşün
Elfilayda bende tekrar gebelik testi yaptım silikleşmiş.. çok kötüyüm
gazetecianne çok sevindim senin adına😍 bende test yaptım yine. Silikleşmiş. Korkuyorum. Dualarınızı bekliyorum😔🤲🏻
Papatya55 kaç cm kist ?
Merhabalar uygulamada Hafta 5 olarak hamileyim 4 ay önce düşük yaptım beta hgc değerim düzenli yükselmiyordu onda .
En son 16.03.2021 de adet oldum
9.04.2021 de evde test yaptım erken gebelik testi çift çizgi çıktı ikinci çizgi biraz silikti gidip kan verdim 68.76 çıktı
11.04.2021 de kan verdim 168.34 çıktı
13.04.2021 438.25 çıktı
artışım bu sefer çok şükür düzenli ama 2 gün önce kahverengi akıntım başladı çok azdı dün doktora gittik keseyi gördü kese şekli yerleşme yeni çok güzel dedi ama akıntımdan dolayı düşük riskin var dedi progetan fitil verdi 200 mg 2 sabah 2 akşam kap dedi dün eve geldim fitili yapmak için tuvalete gittim peçeteye baya kan geldi su gibi doktorumu aradık fitili yapıp yatsın dedi fitil yapıp yattım sabah kalktım kanama kahverengiye gönmüş ama ayağa kalktığımda özellikle su gibi akıyor kahverengi olarak başına gelen varmı tekrar düşük yaşamaktan çok korkuyorum 😨