• Gebelik
  • 4-5-6 HAFTALIK GEBELER BURAYA❤️

ebrualtnn

Çok şüküürrr🙏🏻🙏🏻❤️❤️ İnşAllah sorunsuz bir gebelik geçiririz 🥰Bende şimdi 5+1 uygulamaya göre. Bakalım inşAllah ben de 10 güne falan gidicem ultrasona kalp atışı ve kese için🙏🏻❣️

Meryem_25

reglime 1hafta kala lekelenme olmuşdu kahverengi. Sonra olmadı, ara sıra yine çok az lekelenme oldu ama doktor yerleşiyor diye olduğunu söyledi. Şimdi yok lekelenme. İnsan bir şey görünce huzursuz oluyor baya, ama her kesde farklı. İş arkadaşım 9ay regl görerek hamilelik geçirmiş 🤔

Piremses0 Aaa süper denk gelmiş 😅 neden 2 hafta sonra gidiyorsun? Ben tam 7. Haftada gideyim dedim

mhndshnm amin canım benim hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza minik mucizelerimizi 🤲🐣

mhndshnm kuzum bizimki geç döllenme oldu 😂 dün kesemizi gördük daha 2012 di dün hcg

@123a Selinniles kızlar kasık ağrılarınız varmı öksürdükçe ağrıyor ara ara sancı geliyor bende ya dün kesemizi de gördük ama insan yinede tedirgin oluyor

• 123a bunu yanıtladı.

Piremses0 ağrılar normal deniyor ama insan korkuyor kahverengi yapışkan akıntı geliyor bide

Yesim_62 bende leke yok ama bel ağrısı ve kasık ağrısı oluyor arada insan korkuyor YouTube’dan baktım kan akmadığı sürece kafaya takılacak birsey değilmiş

Yesim_62 ins bisry olmaz tuvaledrte gitmiyorum igne yaptilat dusuk onleyici

Nigarhacizade aminn inşallah Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin ❤️❤️🥰🥰 biz de hayırlı güzel haberlerinizi bekliyoruzz😍

Babymom23 aminnn inşallah Allahım sağlıklıca kucağımıza almamızı basıp etsin inşallahhhhh