• Gebelik
  • 4-5-6 HAFTALIK GEBELER BURAYA❤️

senaagc bende doktorda tesadüfen öğrendim 5 haftalık demişti. 2 hafts sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi.

Kızlar nolur yardım edin son adet tarihim 18 mart. Dün kan verdim değerim beta 53 cıktı progesteron 6 çıkmış ama doktor kimyasal gebelik olabilir diye olumsuz konuştu hiç olumlu konusmadı. Ama ne bir lekelenmem ne kanamam var. Yarın tekrar kan vericem cok korkuyorum daha önce bir kürtajım ve bir kimyasal gebeliğim var.

hlmaydogdu ben de bel ağrısı yaşıyorum kahverengi lekelenmem var dünden beri adet günüm 18 nisandı test yapmaya korkuyorum inşallah yerleşme kanamasıdır

sakikrat yaaa aslında doğun paketleri var ya onlara bakabilirsin daha uyguna geliyo. evet ya indirim yaptırır beraber doğururduk 😂😂😂😂😂benm doktorumdan eminim de bi süre sonra gitmeyi düşünüyorum ona önce kese kalp atışını duyup sonra ondan randevu almayı düşünüyorum 😂

Mericiik geç döllenme olabilir hiç üzülme kendini üzme her şey kısmet eğer dünyaya gelecekse her şekilde gelir 🌸🌸

Merhaba güzel bayanlar bende aranıza yeni bir hamiş olarak geldim 4+1 olarak dün kan werdim bugün sonuçları beklıyorum beta değerini ama ara ara kasık ve bacaklarda agrı oluyor normalde 17 si adet olmam lazım dı ama olmadım normal mi sizce bu agrılar

Kızlar ben pazar gitmiştim ya 584 çıktı progesteron da 22 çıktı doktor değerler normal çarşamba tekrar kan verin dedi. İdrarda da enfeksiyon falan çıkmadı. Bu progesteron normal mi 5+2 görünüyo ama 4 falan en fazla

Mericiik canım bende kimyasal gebelik geçirdim şubatta ilk 65 çıktı doktor kimyasal dedi sonrakinde 42 çıktı normal adetten 1 hafta geçtiyse bence sıkıntı olmaz . Çünkü normal adetinden 1 hafta sonra adet olman gerekiyor kimyasal da

elfcaglar1 ahahah cok mantıklı 😂gerçekten aynıyız bende indirim kovalamayı severim 😂 bu ay gitmem sanırım daha cok erken mayısta bakarım artık umarım pozitif düşünceli iyi bir doktor bulabılırım

06yonca bende de aynı şekilde kasık ve bacaklarımda ağrı oldu şimdide belim ve kaşığımda ağrı var bacak geçti 4+4 bugün