Bebek bakım çantası için önerisi olan var mi kızlar?

esinnnn91 üst tarafı açık ama kalkanın hava alma yerleri var canım ona rağmen mi havasız kalıyor

-Gamze- bagmori modeller kaliteli güzel inceleyin derim. Ben hem sırt çantası hemde el çantası olarak 2 tane aldım. Çok memnunum

HappyMom biberon hem de avent. Güya anne memesine benziyor ama 3 günlük bebeğimde meme reddi yaptı.

Fasulyemom heyner boyasız değil mi? Tahtaları kalın mı sağlam mı bi de kıymık çıkma olasılığı olurmu tahtalardan?

Aycanmbenim canım türkiyede 30 40 TL’lik çamaşıri burda 300 e alınca yarı fiyatına gelmiyor. Yorumun için teşekkürler

minikkusum-2021 ya ben de katlanır olanlara bakınca en cok kiwi sleeper hoşuma gitmişti pek de ucuz da degil kafam karıştı simdi ee ne alcaz simdj biz

limonluchescake yalnız değilsin inan bana :) ben bu gösterişi yapanlardan da soğuyorum anında. En çok odadan bahsediyor millet. Ben 3 yaşından önce yatırmayacağım odaya neden takım alayım mesela :))) Kimsenin eşyası malı beni ilgilendirmiyor alan güle güle kullansın ama kimse de beni bu yüzden eleştirmesin. ben herkesin önce insanlığına bakıyorum beni de böyle kabul eden ediyor gerisini takmıyorum. Benim de durumum yok değil ama var diye neden gereksiz ve lüks bir sürü şey alayım ki onun yerine neler neler yapılır diyorum.

Smyy00

Magnolina şimdi aldığın her şeyi Bi önüne koy bu gerçekten ihtiyaç mıydı istek miydi diye :) mutlaka gereksiz yere hevesle
            alınanşeyler vardır. Bi de kullanmaya başladıktan sonra çıkmaya başlayacak ortaya. Mesela kıyafetler… Hastane çıkışının ne kadar kısa süre kullanıldığını görsen şaşarsın. Bazı kıyafetleri giydiremeden büyüyecek. Sıra bile gelmeyecek. aman kaliteli olsun aman iyisi olsun diye aldığınız mobilyaların kalitesi sandığınız kadar yüksek fiyatlara mal olmuyor bunu yerel üreticiler de uygun fiyata yapıyor :) her gün gezeriz yürüyüş yaparız ben spor yapmadan duramam demiyorsan ve arabanız varsa çok pahalı bebek arabalarına ihtiyacın yok. 800 900 TL ’lik fiyat performans ürünleri işini çok çok iyi görüyor. Letgoya gir bak Bi dolu lüks bebek arabası vardır satışta. Neden? Çünkü eşi ve otomobili olmadan dışarı çıkmayacağını bildiği halde sırf en iyisi olsun diye Bi arabaya 6000 7000 verip köşeye atmış yepyeni olarak 4000e satmaya çalışıyor millet :) sadece örnek olarak veriyorum sen de yapmışsındır demiyorum. Montessorri çok desteklediğim bir yöntem. Ama ben 2 yaşındaki çocuğuna hala blenderdan geçirmeden bişey yedirmeyen kadının montessorri mobilyalar aldığını gördüm :) montessorri sadece mobilya döşemekle olan bişey değil ve sana uygun bir yöntem değilse sırf moda olduğu için yüksek meblağ ödeyerek alıyorsan israf ediyorsun demek :) bu açıdan bak herşeye. Ben ikinci çocuk olduğu için de daha objektif bakabiliyorum :) bunun da faydası var

HappyMom iyi ki dediklerim; elektrikli ikili pompa, park yatak iki katli besik, bolca agiz mendili, alt acma, gogus pedi, sleepy islak mendil, sleepy bez, depend, anne sutu saklama poseti, emzirme sutyeni, goruntulu telsiz, nem ve derece olcer, philips avent pp biberon (bazen disardayken isim uzunsa evde sagdigim sutu veriyorum)..
              keske almasaydim dediklerim; gogus kalkani daha paketini bile acmadim, emzik, gogus ucu kremi
              dogumumu Aralikta yaptim bebegim haftaya 3 aylik olucak simdilik keskeler ve iyi kilerim bunlar ☺️

Matmazel_ bende almak istiyorum bazi yorumlar iyi bazilari kötü kararsiz kaldım. Illaki sallamak zorunda degilim belki o zaman sorunsuz kullanırım bilemedim ki.

marininannesi anne Yanı beşiklerin kullanım süresi, bebeğin kendi başına oturmaya başlamasına bağlıymış. Kimi 6 ay kimi 9 ayda.. yani beşikten düşme durumuna göre kullanım ömrü. Ben de aldım. Bakalım ne kadar kullanacağız oğlumla 😊