HappyMom aklıma gelen ilk şey oğlum kış doğdu onu lahana gibi kat kat giydirmektense ayıcık lı Welsoft Tulum almıştım başka bişeye ihtiyacım olmadı,halka sling harika bişey 8 aylık olana kadar kullandım

Gulsi bende penaten alcam insallah bebislerimize iyi gelir trendyol indirimi gelio 9 10 11 inde bir de indirime girerse misss 😊

Smyy00 spinal sezeryan sonrası sütüm çok geç geldi 2 gün sonra geldi. Her saat başı itinayla sağmaya çalıştım uyarı yolladım pompayla . El pompası vardı onunla çok zor oldu. Elektirikli kurtardı sabırla sağarak . Çok şükür geldi de 🤲🏻🤗

Feyza-nur
    Merhaba 😍 Bende geçtiğimiz günlerde e-bebek indiriminden Joie Litetrax 4 travel sistem bebek arabasını satın aldım. Biraz bebek arabası ağır ama kalitesine bakaraktan harika diyebilirim. Yaklaşık 60-70 kiloya kadar taşıyor🤣 Evde kurulum yapınca babamı bindirdim ve gezdirdim. E-bebekte çalışan arkadaşta en çok satılan marka olduğunu söyleyincede içim ferahladı. Araştırarak aldım ve iyiki almışım 👍

Tahta beşik mi park yatak mı hanımlar ilk kıızmda park yatak kullandım şimdi ikinci prensesimi bekliyorum tahta beşikleri çok begeniyorum kararsızım ama

Yaseminatik57 bebek bezerini stok yapmani önermem her bez her bebege iyi gelmiyor uygun ürünü bulduktan sonra tresndyoldan felan takip edersin indirimde oluyor genelde ornegin sleepy yenidogan 240lik bez 120 tl şuan 50 kurusa geliyor

Smyy00 merhaba, lohusa takımı ve pijamada bedene nasıl karar veriliyor acaba? Ben 6 aylık hamileyim ve bedenimin ne kadar daha büyüyeceğini bilmediğim için almaya çekiniyorum henüz.

Hamilebayan41 ana kucağını eğer kullanmayacaksanız kızıma hediye edebilir misiniz acaba