Buseberenbalcii genelde bu tarz şeyler hamileliğin son ayında yapılıyor sizde öyle mi yaptınız yoksa emzirme döneminde ağrı hissedince mi?
İyi ki almışım 👍 Keşke almasaydım 👎
Hamilelik ile ilgili iyi ki almışım dediğim şeyler;
-Hamile yastığı; 24. Haftada falan aldım keşke daha önce alsaymışım. Sırt ağrısından uyuyamıyordum, yastık beni baya rahatlattı.
- Lc Waikiki hamile giyim kısmından aldığım taytlara iyi ki diyorum.
- Lierac hiç kullanmadım, biooil’i bir kere aldım sadece bitince bebe yağı, badem yağı ve kakao yağı kullandım dönüşümlü olarak.
Susam1 doktorun dha iyi bilir aslında Tahmini kilo alımını. Benim kızım 2345 gram doğdu 37. Haftada. 1 numara baby me bez kullandım ve gayet memnunum. İçeriği temiz. Pahalı bezler gerek yok.
reflü yatağı( 2 yaşına kadar yastık kullanımı önerilmediği için ilk 5-6 ay bunu kullandım bebeğimi hep onla uyutmuştum çok işime yaradı babynest filan aşırı gereksiz)👍🏻
elektrikli göğüs pompası ( özellikle çalışan anneyseniz elinizi kolunuz oluyor değilseniz bile fazla sütü sağıp göğsünüzü rahatlatıyor veya dışarı çıkacaksanız emzirme imkanınız yoksa mama yerine kendi sütünüzü vermeniz için çok iyi vs vs ) 👍🏻
depend (çok pratik rahat oluyor yeni doğum yapınca)👍🏻
lanolin ( özellikle ilk bebeği olanlar ve göğüs ucu pek olmayanlar için yaranın acısını dindirmeye birebir)👍🏻
gereksizler;
dönence ( faydadan çok zararı var bi dünya para verip almıştım doğru dürüst kullanmadım bebeğim istemedi hiç)👎🏻
buhar makinesi ( yine bi dünya para verip hiç kullanmadığım gereksiz birşeymiş)
lohusa takımı (sadece foto çekilcekseniz üstünüzde 1 saat durur o kadar koyu renkli rahat pijama takımları tavsiyem)👎🏻
bebek arabası ( başta hiç ihtiyaç duymamıştım sonra bebeği kucakta taşımıyım diye baston modelden aldım ama ona bile pek ihtiyaç duymadım aynı şikilde puset de gereksiz kanguru daha kullanışlı oldu
Tubitarlac bende öyle düşünmüşdün ama hep bişeyler deyişiyor ya ondan vaz gectim.
Sareka bunların hepsi gereksiz mi
marininannesi valla bende travel sistem aldım. İyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum 🤷♀️. Puseti de hastaneye götürüp getirirken kolaylık olsun diye istemiştim. 2-3 yaşına kadar binmesi yeterli bence .4 yaşında çocuk bebek arabasında durmazki bırakalımda yürüsün. Yanlız kanguru bebek arabalarını düşünüyorum hafif ve kolay olduğu için bilmiyorum alırmıyım önce travel sistemi bi kullanayımda bakalım. Yürümeye başlayınca çok önemli değil bence bebeklerimiz hayatını bebek arabalarındamı geçirecek elinden tutup gideceğim 😊
Mervenurbr rendelenmiş sabun yani granül olan deterjanlar gibi oluyor. Bende onlardan almayı düşünüyordum ama şikayetvar sayfasında çok şikayet etmişler granüller makineyi tıkatıyormuş diye. Kafam karıştı benimde . Ne kullanacağımı bilmiyorum 🤷♀️
yklndr ya bende reflü yatagi alsammi almasammi ikileminde gidip geliyordum demek ki gercekten is goren bisey hangi markayi tavsiye edersiniz
Elifemirhan hastahneden cikarken puset zorunlu diyorlar?
[silindi]
Smyrhkn123 bende anne yani besigi alcam reflu yatagi oluyormus, ama bana cok egimli geldi. Bende reflu yatagi dusunuyorum, salonda filan da onla durur diye sevi bebenin beyaz reflu yataginin yorumlari guzel.
mavibahar et bacım devam et 😍
Smyrhkn123 valla 4 sene oldu hangi marka almıştım inanın hatırlamıyorum ama hepsi aşağı yukarı aynı işlevi görecektir zaten.
Betulnuri agri hissedince gorumcem yapmisti bana iyi geldi
Mavilotta ben e ebebkten aldım fiyat olarak çok pahalı değil aslında öyle abartı birşey olmasına gerek yok size birazdan benim kullandığımin resmini aticam
Smyy00 aslında fiyat olarak çok pahalı bi ürün değil ben ebebkten galiba 50 yada 60 tl ye aldım aynı ürün bim e falan da geliyo şuan tekrar gebeyim o yüzden özür dilerim gonderemem🤗
Merhaba iyi günler ben 4moms almayı düşünüyorum bebeğime alanlar kullananlar varmı acaba memnun musunuz??
Mavilotta https://images.app.goo.gl/QvwXBdXNeRdMnsP9A bu linki kopyalayıp google yapıştırırsanız resim gözükür canım diğer türlü atamadim