zeynepbalci rica ederim. 😊😊😊
İyi ki almışım 👍 Keşke almasaydım 👎
Elifiminannesi canım üstte yazdım ben dermolife lanolin kremden memnun kaldım 20 gr ufak bişey ama zaten azıcık alsan bile yetiyor fiyatı da ben aldığımda 15 liraydı
E bebekte satılan bebek pamuklarıyla alt temizliğini yaptım ilk 6 ay çok memnundum hiç pişik olmadık
kamera telsiz kendime yaptığım en büyük iyilikti, sadece telsiz özelliği olan kamerasız olanları sakın almayın onu alacaksanız hiç almayın daha iyi.
Elektrikli süt sağma makinesi de iyi ki almışım sütü bıraktırırken dahi kullandım.
civciviminannesi_20 teşekkür ederim 😍
Momysmomy araştırdık, hatta doğum paketi aldım hastanemden asla pusetsiz çıkış yapamazsınız vs denmedi. Benim beneğim sonuçta ister pusetle ister kucağımda götürürüm. Bunu genelleme yapmayın bence her hastane farklı
Arnisa bende sıcak suyla eritip kullanmayı düşünüyorum
Zeynep2738 bende hem bezi hem ıslak mendili stoklu aldım inşallah 1 numara küçük gelmez.
Sevil_mavi ben yoyko aldım henüz bebeğim doğmadı ama beşiği kurdum baya kullanışlı bence kendi yatağımın yanına koydum gayet büyük uzun süre kullanılır
- Düzenlendi
Nisanurrsinopda oturuyorsan öneremem canım ya eger istanbul deseydin uygun satan yerler var oraları söylicektim
Miababe Hepsiburadayı takip edin indirimler oluyor bende 900e aldım 800e düştüğüde oldu ama saatlik indirimi kaçırdım
[silindi]
Nescafe hangi marka pompa aldiniz? Tekli mi ciftli mi?
Berfininannesi şok markette de var e bebekte var
Hhhzzzlll3545 indirim bekleyin. 8 mart var 23 nisan var. Ben aralıkta 700 liraya aldım.
HappyMom arkadaşlar ben bişey merak ediyorum mochi diye bir süt sağma aleti var hiç kullanan var mı ?
Birhamileningunlugu hiç verilemedimi özel olmazsa yazsanız kaç kiloda hamiş oldunuz kaç aldınız ve verdinizin birde boy kaç. Takmayım diyorum ama bende verememekte korkmuyor değilim 😌
tonbikinannesi indirimli fiyatı evet 300-500 oynuyor sanırım ☺️
Zeynep2738 bende öyle çok kararsızım bu konuda 🥰 sağlıkla gelsin bebisler inşallah 🙏
mrs_elisah yeni dogan kiyafetleri ne kadsr almak gerekir
Tazebirannecik iyi niyetle bildiğimi aktardım, illa puset alcaksınız diye kimseye baskı yapmadım farkındaysanız. Kimin ne alacağına kimse karışamaz en nihayetinde burada fikir alışverişi yapıyoruz.