İyi ki almışım 👍 Keşke almasaydım 👎
Arkadaslar bisey sormak istiyorum ayrıntılı ulturasonda hc 25 +4 cikti bpd 22+6 bebegin basi elips seklinde duruyor dr dolikosefali gorunumu izlenmistir yazmis rapora bana da takip edilsin dedi basina boyle bisey gelen var mi
zerana bunu aldım. https://ty.gl/6urfgtj
demioz bende oda yapmıcam, sunny baby park ytak aldım arkadaşlar memnun diye birde Ikea dan 6 çekmeceli şifonyer almayı düşünüyorum, malum koymayı düşündüğüm odaya da takım oluyor.
yildirimsfamily
Boyum 160 64 kilo ile hamile kaldım su an 77 kiloyum doğumuma daha 2 aydan fazla var bi sıkıntı olmazsa. Ben de verememekten korkuyorum doğumdan sonra diyetisyene gitmeyi düşünüyorum
zerana tamam canim sagol
mavibahar babynest hangisini önerirsiniz
mavibahar ben puset zorunlu diye bildigim icin aldim da yanlis mi yaptim diye tereddutte kaldim simdi 😂
Hifaelif içine yatak bulamadım bende. Siz aldınız mı öneriniz varmı ?
Basakgul 0-18 yenidoğan itibarıyla kullanılan oto koltukları da var isofixli, kararınızı verirken aklınızda olsun.
Aycanmbenim
Yatak almak yerine kendimiz yaptık annemle beşiğin ölçülerine göre daha iyi daha rahat olur diye
gulbay90 yenidoğan icinmi 2 no bebeğim 3200 36+4 haftaligim muhtemelen 3500 doğacak 2 no daha mı iyi sizce. Bnde bu konuda çok kararsizim
Mombabyy benim ikinci çocuğum onun tecrübesine dayanaraktan söylüyorum n11 den şuan indirimde yukselmobilya dan gri portatif beşik aldım bugün geldi gayet memnun kaldım kullanicam fiyatı 169 TL icinede babynest aldım boy olarak anne yanına uygun gittigin her odaya tasiyabilirsin parkyataga yenidoğani koyamadik biz biraz büyüyünce park yatağa geçtik bundada öyle yapicaz büyüyüp kndini atmaya başlarsa park yatağa gecicez hem ozaman bu besigide letgoda satar salıncak alırım mama tablalı kızımda bu şekilde yaptım kızım 4 yaşında hala park yatakta uyuyor ama ilk bir sene uyumadı gene karar sizin
Hifaelif yün yatak mı yaptınız ?
Helinrojbinn gerçekten çok teşekkür ederim iki çocuk annesi olarak size bişey daha sormak istiyorum ben 22 haftalık hamileyim ve renkli ultrason yaptırmadım gerekli olduğunu düşünmüyorum siz ne düşünüyosunuz bu konu hakkında 😇