Arnisa işte direk makine o sabunları çekemediği için makinenin içine çamaşırların arasına atıp yıkayabiliyorsunuz. Deterjan bölümünde sıkıntı oluyormuş yoksa

Minik1portakal merhaba yeşilmarkaya da bakın internet üzerinden isterseniz. İnstagramda mühendisinoğlu sayfası da önermiş. Fiyat olarak da uygun.

Minik1portakal pamuk pratik oluyor ya ıslatıp silip kuru ile kuruluyorsun. Pişik olayı falan olmuyor. Islak mendilden çok daha yumuşak. Terini silmek için ne bileyim başka şeyler için de kullanabilirsin rahatlıkla. Bazıları daha kalın oluyor yumuşak oluyor bakar dener ona göre devamını alırsın

Hifaelif merhaba bende bu yataktan aldım fakat sallanma konusunda bi sıkıntısı var gibi yerinden çıkıyo sürekli doğru düzgün sallayamıyorum. Kurma hatası mı yaptık anlamadım sizin sallanmasında bi sıkıntı var mı?

demioz o beşikten bende aldım ama daha kullanmadık haftaya kullanmak nasip olur inşallah içime dert oldu şimdi acaba nedn ses çıkartı

yklndr diyorsunuzya hani üzerinizde bir saat durur diye internette görüyorum az dantelli takımlar var dogum sonraso normal pijama olarakda kullanılmıyormu acaba pijama altımo farklı mı acaba ben alsam giyerim diyorum mesela napsamki sonradan giyilmezmi

limonluchescake allah razı olsun kesinlikle bende öyle düşünüyorum ne mutlu ki tek değilim ya demekki olmaso gerekn sekilde düşünüyoruz 🥰

Hayalizlerim gümüş kapak aldım doğumdan hemen sonra taktım ve aslaaa yaram olmadı kesinlikle tavsiye ediyorum gümüş kapağın içine süt doluyor ve o pişiriyor harika bir icat

Minik90 kiwi sleper beşik diye geçiyor. Çok heveslenmiştim onu almaya çoğu yorumlarda iyiydi aslında ama bir yerde olumsuz bir yorumu resimli haliyle gördüm ve vazgeçtim riske girmek istemiyorum ama görüntü ve yer kaplama taşınırlık yönünden güzel bir ürün keşke sallanma aparatı daha farklı olsaydı

Minik1portakal minoris setini aldım hem deterjan hem şampuan olarak içerik en temiz onu buldum Instagram da mühendisinoglu sayfasında incelemeleri var bir göz at istersen

Buss_
        Merhaba bilmiyorum ki olabilir biraz daha kurcalayın isterseniz biz ilk kurarken biraz zorlanmıştık bir yeri gözden kaçırdığımız için hatta bozuk yada kırık diye korktuk uğraşacağız diye ama sonra dan farkedip düzelttik sallanma konusunda da bir sıkıntısı yok

Tgckrds teşekkürler 🥰 aynen hafif eğim yeterli diye birkaç doktorun videosunda bende duydum

marininannesi ben oğlumda travel sistem bebek arabasını 3 yasına kadar kullandım sorun olmadı hiç şimdi bile oturur yatış pozisyonunu zaten bi süre sonra kullanmıyorsunuz travel güzel tavsiye ederim.

limonluchescake 💜💜☺️☺️ Ne iyi kalplisiniz vallahi ☺️ Öyle bir yarış haline girdik ki sonumuz yok. Sosyal medyanın etkisi çok çok fazla. Fenomenlere o ürünler parasız gidiyor çoğu reklam parası alıyor. Biz de sanıyoruz ki olması gereken bu falanca almış ya keseden yiyoruz ya da bir dünya borca sürükleniyoruz. Canavarca hisle tüketim çılgınlığı yapıyoruz. Keşke bunu aşsak dediğiniz gibi ihtiyaç sahiplerine yardım edebilsek. Birilerinin hayatlarına dokunmak , inanın aldığınız yeni eşyanın verdiği hazdan daha fazla ☺️ En azından benim için öyle 💜💜