Kizlar selam yeni tasindik tam mamak merkezde oturuyoruz bebek magzalari lc waikiki falan varmi avm degilde yuruyerek gitmeyi tercih ediyorum
SSmyrhkn123
- 4 Kas 2020 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Ankara mamak merkezde oturanlar yardiiiim tartışmasında
- Ütü önerisi istesemm tartışmasında
Soyle hafif hesapli yormayacak utu oneriniz varmi kazanli kullaniyorum normalde gunluk icin elimin altinda olsun diye istiyorum
- Sezeryan tartışmasında
Aisa benim 39 da oldu 🙋🏻♀️
- Spinal Sezeryan Hk. tartışmasında
Asli36
Bugunden kayisi hosafi yapmani oneriririm cok iyi geliyor gaz cikarmada nescafede ic bas agrisi yapmiyor bide uyusuklugun gecene kadar ayaklarini kipirdatmaya calis ilk yurumede etkisi cok iyi oluyor birde depend kilot cok kullanisli hayirli dogum diliyorum 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 - Normal doğum mu sezaryan doğum mu tartışmasında
es353 bas agrim hic olmadi ama sirt agrisi 3 4 gün cektim evet parol icerek dindirdim onuda
- Normal doğum mu sezaryan doğum mu tartışmasında
es353
Yok hayir spinal oldum - Normal doğum mu sezaryan doğum mu tartışmasında
yasemin333
Kesinlikle dogumdan hemen sonra ayak uclarindaki uyusukluk gectigi an kipirdatmaya calistim ben saat basi yurudum evin icinde hala dort donuyorum egilip kalkabiliyorum 😊😊😊 - Kapı süsü🙃 tartışmasında
Best11
Bende boyle bisey yaptirmistim
- Normal doğum mu sezaryan doğum mu tartışmasında
Hamilebayan41
Bende 10 gun once kendi istegimle sezeryan oldum iyi ki de olmusum 2.gün ayaklandim - Doğum çantası hazırladık tartışmasında
Zafsim0801
Canim mutlaka bi paket depend koy - Lohusalik doneminde eklem agrisi tartışmasında
Aysema
Evet sezeryan oldum oylemi hic duymamistim - Lohusalik doneminde eklem agrisi tartışmasında
Iyi geceler yaklasik 1 haftadir sol omzum feci sekilde agriyo yukari kaldiramiyorum neredeyse cogu kisi goguslere sut birikmesinden kaynakli olabilir diyor ama bilemedim boyle sıkıntı yasayan varmi resmen bebegimi kucagima alamiyorum 😔
- Isim kararsızlığı tartışmasında
Ahsen kizcemin ismi 🤭
- Diyarbakır Anneleri⭐ tartışmasında
Sedaaakurul
Genesis seval sariaslan harika bi insan gectigimiz cuma dogum yaptim hem hastane ilgisi hem doktor ilgisi sahaneydi cok ama cok memnun kaldik iyi ki memleketimde dogurmadim burayi tercih etmisim - Ayva çekirdeği jeli tartışmasında
Göğüs uçlarım malesef yara oldu 😔 hangi kremi sürdüysem acisi gecmiyo sanki ayva cekirdegi jeli yaptim sürdüm insallah etkisini görürüm bebegi emzirmeden önceden silmem gerekiyomu acaba
- İlk doğumum spinal sezeryanli dogum tartışmasında
mavsnz38_
Hayir biberona alistirmadim mama kasigiyla verdik bugunden itibaren manuel pompa kullanmaya basliycam sutum artsin diye - İlk doğumum spinal sezeryanli dogum tartışmasında
mavsnz38_
Mama takviyesi yapiyoruz mecbur ama ben genede emzirmeye calisiyorum bugun sütüm gelmeye basladi - İlk doğumum spinal sezeryanli dogum tartışmasında
Haticearen cok tesekkur ederim darisi basiniza insallah hayirli dogumlar ❤❤❤
- İlk doğumum spinal sezeryanli dogum tartışmasında
Nurr24
2 3 gun icinde sutumun gelmesini bekliyorum eger ki gelirse sutumu arttirmak amacli manuel pompa kullanicam suan sutum yok kullanmiyorum o yuzden - İlk doğumum spinal sezeryanli dogum tartışmasında
mavsnz38_
Oncelikle cok tesekkur ederim sali gunu dikislerimi kontrol amacli dogum doktoruma tekrar gorunucem benim kanamam cok olmadi oldu tabi ama cok asiri olmadi dun hastanenin taktigi hasta bezini kullandim dun aksamdan beride depend kullaniyorum cok buyuk rahatlik gercekten he bide mutlaka bi tane olsun dizde gecelik al tuvalette ve pansumanda cok kolaylik oldu sutum hala gelmedi 2 3 gun icinde gelir dedi bebek hemsiresi bebegim emmeye calisiyo ama süt yok bide doguma girerken cok heycanlandim okuya okuya girdim titremeye basladi bacaklarim dedim ben titriyorum sakinlestirici igne yapmislar ben ameliyat esnasinda cok rahattim darisi basina insallah sag salim kucagina alman dilegimle 🙏🏼🙏🏼🙏🏼