- Reflü yatağı. Gereksiz. Alan arkadaşlarım hiç bir faydasını görmedi. Ama park yatakta bi yatak olsun diye kullanacaksanız amenna. Yoksa zaten çocuk reflü olmuş doktora gidin çaresini bulun bence. 🤷🏻♀️
- Telsiz. Çok gereksiz. Zaten çocuk doğdu dipdibesin. Tuvalete giderken kullanacak değilsin az biraz yanlız kal yani. Ki yanında kesin biri olur ananesi, babaannesi, kocan falan.
Ama diyorsan ki 3 katlı evim var. Odasında yatar bende aşağıya salona inerim otururum. O zaman tamam telsiz al. Ama hiç sanmam çocuğu 2 dk. yanından ayıracağını. 🙄 Ne halt yiyor diye kocanı dinleyeceksen, olur telsiz olur. 😊 - Emzirme sütyeni ve atleti. Sütyenlerin yandan açılanı var. Onlar daha iyi ve ince değil. Atleti diyorsan her anlamda tercih etmem. Memelerinin ne olacağı belli olmaz, başkalarının yanında uçları gözüken yada akmış bir halde oturmak istemem.
- Kanguru veya sling. Kesinlikle al. Yeni doğan kanguru var mamadus ta ben ondan alıcam. Çocuk ağlıyor mu, kolik mi oldu bağlıcam kendime, mis. Neko nun slingi en iyisi bi de ondan alıcam. Sling, olmadı kanguru. Rahatlık candır. Zaten herşey zor, daha da zorlaştırmaya gerek yok. 😌
- Saçma sapan büyük bebek arabaları. 🤦🏻♀️ Allahım o da ne… Gereksiz büyük, hantal, bilmem kaç tane gereksiz aparat. Puseti ayrı dert, kendisi ayrı. 2 dk. yürücem, 10 dk. arabanın bagajına koymaya uğraş. 🤦🏻♀️ rezillik…
Bi elinde çocuk bi elinde araba, açamazsın. Açsan bilmem ne aparatını takmanın lazım. E çocuğu kim tutacak. Üüüffff…. 🙄
Casual ın kabin boy travel sistem bebek arabasını aldım. Pratik. Tek elle aç, puseti şak diye tak yürü git. Hee çocuk büyüdü yürücem ben dedi, tek elle arabayı kapat kat omuzuna (omuz askısı var) yürü git. Boyutu da küçücük, her arabanın bagajına olur. 😉 Araba ile işin bitince Evinde her yere sığdır. - Bebek odası. Bence gereksiz. İster büyüyen yataklı olsun ister başka bişi.
Zaten senin yanında olacak yada yatacak ne gerek var tahta beşikler (ki onu da en fazla 1 sene kullanacan) büyüyen yataklar falan.
Al bi park yatak en pratiğinden. Salonda mısın, yatak odasında mı yada memlekete mi gittin şak diye aç her yerde yatır. Nerede yatacak bu çocuk derdi yok. 🤷🏻♀️ Heee odaya tabiki bişiler yap sonuçta bir birey geliyor, onun odası.
Ben ikea dan 3 kapılı dolap aldım. Bi kanepe, çocuk için eğitici olsun diye yumuşacık bir halı, odasına bi avize, perdeleri ve cicili bicili fon, kapı süsü, oyuncakları falan filan eee park yatağı da olacak zaten. Bitti gitti, daha ne olsun. 😉
Aklıma gelenler bu kadar, sizin aklınıza gelen varsa sorun söyleyeyim 😘😁