Bahar2622 bende 4+4 gunluğümmm en sonkı beta değerim 303 tü . Senın adına coooookkkk sevındımmmm ınan o kdar tuhaf oluyosunkı o ılkk cıft cıZgıyı. Bende bu hafta gıdıcem muayeneye bakalım kesem gozukcekmı 🧐
En Yeni Hamileler İşte Buradayız🤰🙋♀️
Melikeelanur 2 hafta sonra nasılda büyümüş olur kolayca görürsünüz 😊
Bahar2622 şuan 7 haftayız pazartesi günü kalp atışları için gidicez 😊 keseyi 4+3 te alttan muayenede gördük bir hafta sonra 5+3te karından kese ve yolk kesesi gördük 😊hayırlı olsun tatlımmm mide bulantıların rağmen harika bir duygu😍😍
Bahar2622 inşallah canim 🥰
Bahar2622 hamile olmak, içinde minik bir can olduğunu bilmek çok güzel. Hele ki kalp atışını duyduğun İlk an herşeye değer😍 bizde 8+1 olduk 🙊 İlk hamileliğim çok heyecanlıyım 🐣
Lavinyaaaa aminn ❤ ohh maşallah sizede minik bebisin kalp atışınızda gözüktü mü🥰
Bahar2622 Evet 😍 Darısı sizlere inşaAllah 🌸
Bendee yeniyim bugun tamm 8 haftaligiz. Ufak tefek sorunlarimiz olsada evet bebis sahibi olmak cook guzelll. Rabbim
isteyen herkese versin 💞💞
5+6 yız yarın keseyi görmeye gideceğiz umarım herşey yolundadır🙏
Melikeelanur hamilelik bulantıları 😑 ama herşeyi güzeldir ah biraz daha büyüsek bizde
Bizde 9+2 günlüğüz. Çok zorlu bir gebelik yaşıyorum. Annemi kaybettim 2 hafta sonra anne adayı olduğumu öğrendim. Dualarınızda eksik etmeyin beni çok zor günler geçiriyorum🤲
Bide 6+1 haftaliğiz 7 yi bekliyoruz kalp atişini duymak için sabirsizlaniyoruzz 😀
Tostosunannesiii evet ilk görünce kalbim çıkacak ve patlayacağım sandım 😀 gözükür umarım beklemesi bile cok guzel
Kan sulandırıcı neden kullanıyorsunuz acaba
Bahar2622 büyürüz canım inşallah ya hiç bişi yiyemiyom ac ac geziyom kızım da var mecbur kalkıyorum onun için ama zor ya