• Gebelik
  • En Yeni Hamileler İşte Buradayız🤰🙋‍♀️

Esma_zrl 3 hafta sonra tekrar gelin kalp atışlarını dinlicez dedi
şuan 5 haftalığım 2 hafta sonra gidicez ama normalde 6 haftada bile kese görünmüyo diyenler var bzim 4 de görünüyo olması gayet iyi bence. Kan testimdede 1976 çıktı onada normal ve iyi demişti

Dilektrhn benimde iki gündür koyu kahverengi lekelenmem var araştırdığımda kırmızı ve kokulu olmadığı sürece bir sıkıntı teşkil etmez diyor ama insan yinede telaşlanıyor

BurcuKubra bende baya araştırdım gebelikte normal diyorlar kanama ve koku olmadigi sürece Allah bebislerimizi bize bağışlasın umarım geçer 🙏

Bahar2622 çok çok sevindim sağlıkla hiç bi aksilik olmadan kucağına almayı nasip etsin rabbim herkesin evladını 🥰🙏🏼 Benim içimde vardı o kadar emin bi şekilde yazmıştım ki ama sen öyle deyince üzüldüm yanıldım demekki dedim sonra o gece hem kendi bebeğim için hemde senin ve tüm evlat sabihi olmak isteyen anneler için dua ettim şükürler olsun sanada yaşattı bu duyguyu yanılmamışım demekki hep mutlu ol canım 🥰

Bssraaskn Hemde çok fazla gerçekten 8.haftamızdayız o bulantı geçmiyor hele kokulara karşı ayyyy maalesef çok kötü sadece ilaçla sabah bulantısını biraz hafifletebiliyoeuz gerisi hep aynı

pink_dream25 benimde 5 haftalık suan hatta 5 de degil4+4 ama kesryi gördük kan sonucum bugun benimde 1970 cıktı hatta ikinci keseden olabilir dedi doktor 🙈🙈

Bahar2622 fotoğraf var ama orda ikinci kese hic belli değil ama doktor neden süphelendiyse suphelendi [😂😂🙈])

Kızlar folik asit cok mide agrısı yapıyor herseyden iğreniyorum doğal yoldan bunu nasıl gecırebilirim süt vs deniyorum ama gecırmıyor.