• Gebelik
  • En Yeni Hamileler İşte Buradayız🤰🙋‍♀️

Gamseee teşekkür ederim 🥰 cok güzel yükselmiş değeriniz, umarım kan sonuclarınızda sorunsuz olur

Bahar2622 inşallah teşekkür ederim yarın gidince öğrenicez bakalım dilerim hepimiz için mükemmel bir yıl olur benim bir kaybım var o yüzden bu bize sürpriz oldu dilerim tüm isteyenlere rabbim nasip etsin 🙏🏻

Bahar2622 büyürüz canım inşallah ya hiç bişi yiyemiyom ac ac geziyom kızım da var mecbur kalkıyorum onun için ama zor ya

bngs_irem herşeyi cok guzel bu hiss içinde bir can olması kendime inanamıyorum 🥰 kalp atışı daha da heyecanlı, eğer ki duyabilirsem epey ağlayacağım mutluluktan😍

Bahar2622 bende 10 gün kullandım şimdi coraspirin e başladım düşük ilacı falan benim 3kaybim var bu 5.gebeligim hep sıkıntılı geçer benim

Bahar2622 5+2 de gördük bizde keseyi ♥️ Kalbini de 6+5 de dinledik gercekten mucize ya 1
            cm ve kalbi atiyo insan inanamiyo bile cok mukemmel bi duygu Allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insAllah ♥️♥️ 14+5 olduk simdide cinsiyet bekliyoruz bakalim

Bahar2622 kesinliklee annemin degerini daha iyi anliyorum suan ☺️ daha cok ozluyorumm 💞 saglikla gelsinde hersey kabul 🥰