Merhaba benimde 2 yaşında kızım var 5 haftalık hamileyim 🤗 keseyi 4+5 te gördük ❤️ Allah ilk başta sağlıklı ve hayırlısını sonrada gönlümüzden geçeni nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲
En Yeni Hamileler İşte Buradayız🤰🙋♀️
Bahar2622 bende 4+4 gunluğümmm en sonkı beta değerim 303 tü . Senın adına coooookkkk sevındımmmm ınan o kdar tuhaf oluyosunkı o ılkk cıft cıZgıyı. Bende bu hafta gıdıcem muayeneye bakalım kesem gozukcekmı 🧐
Melikeelanur 2 hafta sonra nasılda büyümüş olur kolayca görürsünüz 😊
Bahar2622 şuan 7 haftayız pazartesi günü kalp atışları için gidicez 😊 keseyi 4+3 te alttan muayenede gördük bir hafta sonra 5+3te karından kese ve yolk kesesi gördük 😊hayırlı olsun tatlımmm mide bulantıların rağmen harika bir duygu😍😍
Bahar2622 inşallah canim 🥰
Bahar2622 hamile olmak, içinde minik bir can olduğunu bilmek çok güzel. Hele ki kalp atışını duyduğun İlk an herşeye değer😍 bizde 8+1 olduk 🙊 İlk hamileliğim çok heyecanlıyım 🐣
Lavinyaaaa aminn ❤ ohh maşallah sizede minik bebisin kalp atışınızda gözüktü mü🥰
Bahar2622 Evet 😍 Darısı sizlere inşaAllah 🌸
Bendee yeniyim bugun tamm 8 haftaligiz. Ufak tefek sorunlarimiz olsada evet bebis sahibi olmak cook guzelll. Rabbim
isteyen herkese versin 💞💞
5+6 yız yarın keseyi görmeye gideceğiz umarım herşey yolundadır🙏
Melikeelanur hamilelik bulantıları 😑 ama herşeyi güzeldir ah biraz daha büyüsek bizde
Bizde 9+2 günlüğüz. Çok zorlu bir gebelik yaşıyorum. Annemi kaybettim 2 hafta sonra anne adayı olduğumu öğrendim. Dualarınızda eksik etmeyin beni çok zor günler geçiriyorum🤲
Bide 6+1 haftaliğiz 7 yi bekliyoruz kalp atişini duymak için sabirsizlaniyoruzz 😀
Tostosunannesiii evet ilk görünce kalbim çıkacak ve patlayacağım sandım 😀 gözükür umarım beklemesi bile cok guzel