• Gebelik
  • En Yeni Hamileler İşte Buradayız🤰🙋‍♀️

eldms inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım 🥰 kalp atışına az kalmis bizede haber verin mutlaka doktordan sonra

Mila_su simdilik 3 kutu buldum ama rapor konusunda bir sıkıntı oldu haftaya gidince raporumu alacağım

Zeynep_99 cok teşekkür ederim bidahaki kontrolümde 2 bine yaklasacak bolca da su içerim belki görebilirim ☺

_Masal_ kistin zarari olmuyormuş bebek büyüdükçe kayboluyor diyorlar. Insallah kalp atışını duyarsınız. Cok zor biliyorum bende iki kez duyamadım 😔

2216 beta olunca kaç haftalık oluyor tam olarak geçen 1142 idi iki gün önce kese göremedik biz ya perşembe günü gitcez artık inşalah görürüz :)

Lavinyaaaa anladım canım teşekkür ederim bilgi için. Ben çoğunu aile hekimliğinde baktırdım geçen hafta. Şükür sıkıntımız yok haftaya doktora gideceğiz inşallah sağlıkla görürüz miniğimi🙏

aylinngly merhabalar en son adetim aralığın 5 i ocağın 6 sonda kan varmıştım 63.4 çıkmıştı doktora gittim 2 günde 2 katına çıkması lazım dedi salı günü 12 sinde kan vercem birdaha geç geç döllenmemi olmuş acaba adetim 30 günde bir olur yani adetim 2 gün geçmişti yaptım

• [silindi]

Ebrubkrkyn Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

Bahar2622 doktora ayın 18inde yer buldum. Sanırım o zaman görebilirim 6 haftalık olacak Rabbim nasip ederse belki kalp atışını da duyarız. Sağlıkla ilerler inşallah 🙏

Mhnds betaya göre degilde son adet tarihine göre hesaplanıyor

Bahar2622 sağlık ocağından haftaya git daha rahat görürler keseni dediler bende o yüzden bekledim 😥

Bende en yenısinden aranıza katıldım 7 haftalık hamıleyım😉