• Gebelik
  • En Yeni Hamileler İşte Buradayız🤰🙋‍♀️

Bahar2622 büyürüz canım inşallah ya hiç bişi yiyemiyom ac ac geziyom kızım da var mecbur kalkıyorum onun için ama zor ya

bngs_irem herşeyi cok guzel bu hiss içinde bir can olması kendime inanamıyorum 🥰 kalp atışı daha da heyecanlı, eğer ki duyabilirsem epey ağlayacağım mutluluktan😍

Bahar2622 bende 10 gün kullandım şimdi coraspirin e başladım düşük ilacı falan benim 3kaybim var bu 5.gebeligim hep sıkıntılı geçer benim

Bahar2622 5+2 de gördük bizde keseyi ♥️ Kalbini de 6+5 de dinledik gercekten mucize ya 1
        cm ve kalbi atiyo insan inanamiyo bile cok mukemmel bi duygu Allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insAllah ♥️♥️ 14+5 olduk simdide cinsiyet bekliyoruz bakalim

Bahar2622 kesinliklee annemin degerini daha iyi anliyorum suan ☺️ daha cok ozluyorumm 💞 saglikla gelsinde hersey kabul 🥰

Merhaba bizde 4+1 iz 2 gün önce ilk beta HCG değerim 38 di bugün yeniden kan tahlili yapıldı 106 olmuş kan sulandırıcı progestan ve bı kaç ilaç daha kullanıyorum bütüngün uyku yapsada Anne olabilme duygusu mükemmel birşey herkes sag sağlim evladına kavuşur inşallah 💜

Bahar2622 bizde 4hafta 4günlügüz dün kan testi verdim 271çıktı ters rahim oldugu için kese görünmedi artık 6haftaşıken gidicez şuanlık iyim ama çok fazla bitkinlik var aşırı su içmeye bile mecalim yok

Gamseee aminn biz bu yıl anne olacağız (inşallah) benimde iki kaybım var. Sağlıkla kucağımıza alalım🥰

Ebrubkrkyn başınız sağolsun, hayat işte bazen alıyor bazen veriyor. Umarım atlatırsınız. Allah rahmet eylesin

Sevda4125 o zaman sana sağlıklı ve hayırlı kız evlat banada sağlıklı ve hayırlısıyla erkek evlat Rabbim nasip etsin. Önce sağlık tabiki ama gönlümüzden geçenleri Allah nasip etsin inşallah ❤️❤️❤️