En Yeni Hamileler İşte Buradayız🤰🙋♀️
Tostosunannesiii evet ilk görünce kalbim çıkacak ve patlayacağım sandım 😀 gözükür umarım beklemesi bile cok guzel
Kan sulandırıcı neden kullanıyorsunuz acaba
Bahar2622 büyürüz canım inşallah ya hiç bişi yiyemiyom ac ac geziyom kızım da var mecbur kalkıyorum onun için ama zor ya
Bahar2622 bende 10 gün kullandım şimdi coraspirin e başladım düşük ilacı falan benim 3kaybim var bu 5.gebeligim hep sıkıntılı geçer benim
Minikmucizem27 bu benim üçüncü ama hiç kalp atışı duyamadik. Bu kez herşey güzel olacak inanıyorum. Bende çok heyecanlıyım cook🤗🤗
Lavinyaaaa inşallah teşekkür ederim 😍😍
Cansuu1706 aminn sorunları bile tatlı anne olmak boyle olacak demekki🥰
Bahar2622 kesinliklee annemin degerini daha iyi anliyorum suan ☺️ daha cok ozluyorumm 💞 saglikla gelsinde hersey kabul 🥰
havva0917 ya canım benim benimde 2 yaşında oğlum var 5 haftalık hamileyim herşeyimiz aynı MaşaAllah 😍🤲
Merhaba bizde 4+1 iz 2 gün önce ilk beta HCG değerim 38 di bugün yeniden kan tahlili yapıldı 106 olmuş kan sulandırıcı progestan ve bı kaç ilaç daha kullanıyorum bütüngün uyku yapsada Anne olabilme duygusu mükemmel birşey herkes sag sağlim evladına kavuşur inşallah 💜
Bahar2622 bizde 4hafta 4günlügüz dün kan testi verdim 271çıktı ters rahim oldugu için kese görünmedi artık 6haftaşıken gidicez şuanlık iyim ama çok fazla bitkinlik var aşırı su içmeye bile mecalim yok
Ebrubkrkyn başınız sağolsun, hayat işte bazen alıyor bazen veriyor. Umarım atlatırsınız. Allah rahmet eylesin
mavipinokyo sizde bizden büyüksünüz galiba en küçük biziz😂