• Gebelik
  • En Yeni Hamileler İşte Buradayız🤰🙋‍♀️

kubraclk51__ ben yurtdışındayım 7-8 haftalıkken kontrol oluyor ve ilk muayeneleri rahimden oluyor ve benim öyle oldu. İkinci gidişimde de rahimden muayene edilecek.

bizde su an 6 hafta 6 gunluguz 2. gebelıgım bır tane 10 yasında kızım var.10 sene sonra bize gelen bir mucıze bu🙏🏻 ama cok bulantılarım var.doktoru prilam verdı etkı ettı cok sukur kusmalarım gectı salı gunu kalp atıslarını duymak ıcın sabırsızlanıyoruz cokta korkuyorum ya kotu bısey olursa dıye.korku sevınc hepsı bırbıne karısmıs durumda.insülin ve tiroid degerlerım yuksek cıktı.bakalım bu sefer neler degısmıs vucudumda.ınsallah hepımız sag salım bebıslerımızı kucaklarımıza alırız 🙏🏻

Yoncayoncaaa bizde 7 haftalığız ve çok mide bulandtısı çeliyoruz şimdiden kilo vermeye başladım bile doktorumla konuştum bugün bir ilaca başlıcam umarım iyi gelir size de az br sık yemeyi tavsiye ediyorum tuzlu şeyler hafifletiyor biraz daha farklı bir şey bulabilirseniz ben de dinlerim gerçekten çok zor ama bunu yaşadığıma bile bin Şükür 🤲🏻

gmzsrc0 belki siz haklısınızdır ben duyduğumu söyledim benim ikinci gebeliğim hiç o şekilde muayene olmadım ama tabii ki kişiden kişiye değişiklik olabilir tabi 🥰

Bahar2622 merhaba beta hcg 900 çıktı kesem nezaman görülür kaç haftalığımdır acaba

Bahar2622 bende kalp atışı duymadım gelişimi geri dedi doktor kesem olması gerekenden küçükmüş kendiliğinden düşük yaptım😔😔😢

Cigdem000 hakınızda hayırlısı olsun inşalah çok şükür tekrar gebe oldugumu ögrendim geçenlerde

Bahar2622 yeni hamile adaylarına bu zorlu yolculukta basarilar diliyorum evet hamilelik anne olmak çok güzel sabır isteyen bir iş gerçekten

Bahar2622 anladım canım herşeyin hayırlısı olsun inşallah bunu sağlıkla alırdın kucağına