• Gebelik
  • En Yeni Hamileler İşte Buradayız🤰🙋‍♀️

Dilektrhn surekli su içiyorum o kadar çok susuyorum ki haliyle tuvaletten çıkamıyorum 😀 agri gibi değil benimki ama sıkışıklık gibi baskı da yapıyor akintim cok cok az

Bahar2622 Hayırlı olsun 😊 bizde 9+3 olduk Allah’ım sağlıkla hayırla kucaklarımıza almayı nasip etsin 🌼

Bahar2622 Tesekkur ederim hosbuldum☺️Ben yeni sayilmam pek 3. bebegimi bekliyorum ama postunuzu gorunce yorum yapmak istedim☺️

Bahar2622 bende bekleyen gruptaydıım canım şimdi 3+6 falan 2 gün önce beta 240 çıkmıştı bende önümüzdeki hafta için randevu aldımmm hayırlısı olsun çok şükür diyelimm 🥰

Bende 7+5 ile burdayım merakla cinsiyetini bekleyenlerdenim😂💖

Ebrubkrkyn aynıyız canım bende 9+2 oldum bu Gün canım öncelikle sakın içinde bir can Olduğunu unutma bende şuan zor günler geçiriyorum ama allah bizim içimizi biliyor bize bu yükleri taşırken umut olsun diye minik birr can verdi.sakın ona ve kendine haksızlık etme annen yavrunu düşünmeni miinnak kalbi atmaya devam etsin diye üzülmemeni isterdi. Allah verdi Allah aldı mekanı cennet olsun.sakın üzülme❤😘

Ebrubkrkyn

Beta hcg de 1070 i gördük çok şükür🙏🙏inşallah çarşamba günü kesemizi görücez allah ’ın izniyle 😊

Bahar2622 canım benim de kayıpları oldu en büyükleri 3 bucuk aylıktı suni sancıyla düşürdüm.. Ama 1 evladım var şükür şimdiki de de kan sulandırıcı vermedi

Bahar2622 merhaba hayırlı olsunn ❤️ ben de öğrendiğimde adetimden 2 gün geçmişti 4775 çıkmıştı değerim. Kese ancak 8000 betada göründü bu kişiden kişiye değişiyor sanırım😊😊 Şu an 10 haftalığız❤️

Hayırlı olsun herkeseee 🌸 bizde bugün 5+5 oldukkk. İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız 🎈😊😊

havva0917 Amin canım benim cinsiyeti ögrenincede konuşalım haberleşelim bagı kopartmayalım ☺️ RABBİM eli ayaga düzgün saglıklı evlat versin hepimize ♥️🤲

Saliha_00 aminn insallah bidaha aynisi yasamazsınız. Kalp atışı nasıldı mucize gibi olmalı o ani sabirsizlikla bekliyorum🥰

@Bahar2622 Totem yapınca oluyor demekki bu ay da ben yapıyorum hadi bakalım 😂 insallah bir dahaki ay pozitifi görürüm 😍 Sağlıkla kucağına al bebiktonu insallah canım baharcm 🌸

Bircanm teşekkür ederim aminn🥰, sizlerde durumlar nasıl ileri haftalarda fark oluyordur