Bahar2622 Aminnn inşallah 🥰🙏🙏
En Yeni Hamileler İşte Buradayız🤰🙋♀️
Saliha_00 inşallah canim haftaya kadar bekliycez bakalım bizde 🥰
Bahar2622 evet baya yakıyor canım Allah yardım etsin gerçekten zor
Bahar2622 Tesekkur ederim hosbuldum☺️Ben yeni sayilmam pek 3. bebegimi bekliyorum ama postunuzu gorunce yorum yapmak istedim☺️
Bende 7+5 ile burdayım merakla cinsiyetini bekleyenlerdenim😂💖
Ebrubkrkyn aynıyız canım bende 9+2 oldum bu Gün canım öncelikle sakın içinde bir can Olduğunu unutma bende şuan zor günler geçiriyorum ama allah bizim içimizi biliyor bize bu yükleri taşırken umut olsun diye minik birr can verdi.sakın ona ve kendine haksızlık etme annen yavrunu düşünmeni miinnak kalbi atmaya devam etsin diye üzülmemeni isterdi. Allah verdi Allah aldı mekanı cennet olsun.sakın üzülme❤😘
Beta hcg de 1070 i gördük çok şükür🙏🙏inşallah çarşamba günü kesemizi görücez allah ’ın izniyle 😊
Bahar2622 canım benim de kayıpları oldu en büyükleri 3 bucuk aylıktı suni sancıyla düşürdüm.. Ama 1 evladım var şükür şimdiki de de kan sulandırıcı vermedi
Hayırlı olsun herkeseee 🌸 bizde bugün 5+5 oldukkk. İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız 🎈😊😊
havva0917 Amin canım benim cinsiyeti ögrenincede konuşalım haberleşelim bagı kopartmayalım ☺️ RABBİM eli ayaga düzgün saglıklı evlat versin hepimize ♥️🤲
Melikeelanur uff o zaman çok zordur geçmiş olsun😔
Melikeelanur yakıyor sonrada uyuşuyor normal herhalde böyle olması
@Bahar2622 Totem yapınca oluyor demekki bu ay da ben yapıyorum hadi bakalım 😂 insallah bir dahaki ay pozitifi görürüm 😍 Sağlıkla kucağına al bebiktonu insallah canım baharcm 🌸