• Gebelik
  • En Yeni Hamileler İşte Buradayız🤰🙋‍♀️

Ebrubkrkyn başınız sağolsun, hayat işte bazen alıyor bazen veriyor. Umarım atlatırsınız. Allah rahmet eylesin

Sevda4125 o zaman sana sağlıklı ve hayırlı kız evlat banada sağlıklı ve hayırlısıyla erkek evlat Rabbim nasip etsin. Önce sağlık tabiki ama gönlümüzden geçenleri Allah nasip etsin inşallah ❤️❤️❤️

Ebussker iki kaybım olduğu için önlem amaçlı başladık. 1 genimde de pıhtılaşma varmış o yüzden

Bahar2622 biz 16 haftalık olduk 👼🏻🤰🏼Çok güzel bir duygu allahım herkese nasip etsin inşllh

Kızlar selam ben de 6+1 haftalığım şuanda. 4+3 ken 2700lerde keseyi görememiştik bence kese için 5000leri bekleyin kızlar :) göremeyince insan bir sürü şey düşünüyor. 5 haftalıkken keseyi gördüm. Yarın da kontrolüm var sanırım kalp atışı için erken ama belki bebeği görebiliriz :) umarım sağlıklı kucağımıza alabiliriz

Ebrubkrkyn rabbim sabırlar versin canım benimm çok çok üzüldümm çok zor bi psikoloji Allah dayanma gücü versin sana bebebğini düşün sende anne oldun bak hayırlısıyla kucagına alıcaksın inşaAllah canm ❤️

Busecnr40 amin amin masallah 😍zaman nasilda geçiyor değil mi simdi 14 sünüz bende 10lu haftalarin hayalini kuruyorum

Merhaba bayanlar 6 ocak (adetime 2 gün varken )kan tahlilim 7.04 çıkmıştı 8 Ocak (adet günüm) bugün kan tahlilim 13.13 çıktı düşük değil mi ? Lütfen yardımcı olun çok stresliyim 😓😓😓🙏

Dilektrhn yaa totem postunda beraberdik hoşgeldin 😍 cok yakınız 1 guncuk bizden kucuksunuz😊 kan sonuçlarimiz bile ayni nerdeyse bidaha ne zaman çağırdı doktor. Bu arada bende iğneye başladım

Bahar2622 4 gün sonra gel dedi yani salı günü evet sonuçlarımiz aynı umarım guzel ilerler herşey 🥰

Berfin2121 değerin yukselmesi gerekiyor 3000 olunca gözüküyordu sanırım. Bende de uyku hali var ama cook susuyorum 😊

Senayy96 Merhaba 6 ocak (adetime 2 gün varken )kan tahlilim 7.04 çıkmıştı 8 Ocak (adet günüm) bugün kan tahlilim 13.13 çıktı düşük değil mi ?