Lagertha46 bende 36 haftaliga girdim 8 ocağa randevu aldim sezeryanim bakalim gün vercek bana artık doğurmak istiyorum 2 çocuğum küçük bu halde hareket edemiyorum çocuğum aç kalıyor doğurup rahatça hareket edip ilgilenmek istiyorum

Lagertha46
Bende öyle bebeğim iyi olsun da isterse sadece ağrı yapsın kavuşmaya az kaldı zaten nasipse 🙏

34+3 ten merhaba herkese Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize 🤲
Benimde bir kızım var 3 yaşına girecek 14 ocakta sezeryan olmuştum kızımda pek sancş falan çekmedim ama şuanda oğlum da yalancı sancıları yaşıyorum ikinci hamilelik çok daha zormuş ağırım yani kafası doğum pozisyonunda ve sürekli baskı yapıyor daha zamanımız var aslında ama sabırsız gibime geliyor kendisi 🥰 inşallah gününde sağlıkla gelir doktorum ssvd yi destekliyor şimdilik herhangi bir konuşmamız olmadı boyu ve kilosu güzel ilerliyor eğer çok tombalak olmazsa kendisi bende normal doğum deneyeceğim allahın izni ile 🤲

@Delihatunnn ne zaman ihtiyacın olursa etiketle demiştin o yüzden etiketliyorum 😂😂 bende 35+6 yım ya benim hiç kasılmam olmuyooo ama herkeste var neden ki acaba 😟

Lagertha46
    35+3 benimki de. 7 ay kaldı 5 aydı derken günler kaldı 🥹 Ocak sonu 2. Normal doğumu bekliyorum inşallah. 2.5 yaşında bir kızım var. En büyük sıkıntım kaburgalarıma aşırı baskı ve ilk aylardan beri nefes kesilmesi ve tıkanma. Erken doğum riskim vardı kritik haftaları atlattık çok şükür rahatladım. Evde biraz işler var onlar da biterse beklemekten başka bir işim yok 🙂

Lagertha46 37+3 olduk uzun sure ayakta kalirsam yada yurursem baskidan midir nedir cok kotu agrilarim oluyor 13 ocak sezeryan tarihim💙🙈

Doğru mu bilmiyorum ama sanırım sancılarım başladı. Sabahtan beri sıcak su ağrı kesici ile geçiremediğim bel ağrım var akşam sancılarım sıklaştı ama bebekte toplanma yok sadece bel ağrısı diğer çocuklarımda adet sancısı ve toplanma ile gitmiştim doğuma bakalım süreç ne göstericek bunda 38+3

Lagertha46 benim 1.5 yaşında kızım var zaten sabahları erken kalkıyorum birde gece uyumamak çok zooor

Lagertha46 Ben de 37deyim 10 gün sonra doğumum var çok heyecanlı 🥹Bir an önce olsun bitsin istiyorum kımıldayamıyorum artık 😅

Lagertha46 35+2 heyecan dorukta hayırlısıyla bekliyoruz bakalım ☺️ artık ne zaman gelmek isterse küçük hanım

Lagertha46 37+1 olduk an itibariyle. bugün nst kontrolüm vardı sancılar çıktı hissetmiyorum tabi ama ne olur ne olmaz diye muayene edildim ve bebeğin kanala girdiğini öğrendim. her an gelebilirmiş, çok ayakta kalamıyorum zaten o baskıyı hissediyorum.. 13 Ocak sezaryen tarihim, bekler mi bilmiyorum hayırla sağlıkla herkes kucağına alır inşallah 🌸

Lagertha46 37+3 kasılmam yok ama çok ağırlaştım ağrılarım da arttı bakalım bizim kız ne zaman gelecek heyecanla bekliyorum 🥰🎀

Ocak 12 gibi sezeryan alırız dedi doktorum ilk gebeliğim Ama beni korku sardı sonda korkusu odaklanamıyorum bir türlü bebeğime kavuşmaya çok hasasım Altan yapılan işlemlere ameliyat umrumda değil ama sonda takıldım

Elifsn
                Bende aynıyım 35+2 olduk 11dk önce bugün nst ye bağlandım doktor iyi dedi artık hareketleri hafif can yakmaya başladı hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin inşallah 🤗🌹

senos- merhaba gün erken gibi geldi bir sorun yoktur inş