Lagertha46 maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebişinizi 🌸bende 35+4 kasılmalarım gün içinde birkaç kez oluyor rahatsız etmiyor şuanda perşembe kontrolüm var en son başı aşağıdaydı alt kısma baskılar oluyor haricinde bir sorun yok şükür mide yanması da olmasa ne güzel olacak sezaryen doğum olucak 38+2 gibi inşallah kavuşucaz

Asi_07 39 da da ben alicam insAlalh kucagima benimkide sezeryan .masallah saglikla gelsin bebisin

Elifsn hic sorma ya galiba uykusuzluga annelige uykusuzluktan bile hazirlaniyoruz

Lagertha46 bende bugün tam 36 haftalık oldum yoğun kemik ağrılarım var bazen dayanılamayacak derecede oluyor yürümekte bile zorlanıyorum, bebeğim aşırı baskı yapıyor bi yere toplanıyor ağrı yapıyor böyle bişeyler oluyo ama kasılma mı anlayamıyorum ilk hamileliğim bu nasıl anlayabilirim?

37+4 Bizim bugün anestezi işlemi yapıldı cuma günü de kontrolümüz var tekrar bakalım hangi tarihe gün verilecek Allahım kolaylık ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🌸

mervedmrcn bizde 36+4’teyiz rahimde ara ara oluşan bıçak saplanması gibi ağrı, karın sertleşmesi tüm bunlar normal sanırım ama ilk doğumum olacağı için ben de tedirginim😟

Prensesim- çoçuk varsa daha da zor dimi zoru aslında tarif bile edemiyorum, yıkılmadım ama ayaktada değilim ben şahsen oglum 14 aylık ve 37+3üm suan ve bpgaz agrısıda var enfeksıyon oldu

Lagertha46
              Selam 36 haftalık olduk bizde sancılar hafiften başladı doktorum aceleci diyor ayağa kalkar kalkmaz kasılmalarım sancılarım şiddetleniyor hayırlısıyla kucaklarımıza almak nasip olsun 🙏

Lagertha46 benim sezaryen olacak mecburen, 39da alırız demişti doktorum bakalım belki bu kontrolümde gün verir inşallah 🥹

Bonusinem aynen öyle cnm birde yarım saat kızımı bırakabileceğim kimse yok yakında aileler biraz uzakta Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah 🌸