Ocak anneleri sıramız geldiiiiiii
35+5 sürekli kasık ağrıları başladı 🫠
- Düzenlendi
Lagertha46 36+1 ikiz gebelik. İkiz olunca normalde olan şikayetleri daha erken ve 2 katı yaşıyorsunuz. Basından beri istirahat halindeyım. Plesenta prevıa teshısım var. 2 ocakta kontrolüm var 3ünde veya 6 sında doğumum olacak inşallah. Ah ne badireler atlattık. Sağ salim kucağıma almayı beklıyorum🙏
Vajina ile bacak arasindaki yere ani biçak saplanmasi gibi his girip gikiyor o an bir sey yapamiyorum ama gok sik degil bu sizce sanci midir kizlar 36+4
AygunAygunn bende sizinle aynı günüm ama bana doktor 1ocaga kadar birşey olmazsa suni ile başlayacağız dedi benim 3. Gebeliğim ama tık yok muhtemelen yicem suni sancıyï
mrvknl 😅😅 senin bebegin gec gelecektir o yuzden kasılman olmuyordur 41 haftaya kadar dogmaya biliyor bebekler 😍❤️
Lagertha46 37 haftalık olduk bizde kızımla korku heyecan hepsi bir arada nasıl olacak yarın kontrölümüz var bakalım hayırlısı olsun
Esra5151 evet bende de hergün oluyor
Delihatunnn oooy ben bu uşağı nasıl taşıyam 41 haftaya kadar 😂😂 çatı da yapılmadı daha doğum nasıl olcak oda Allah’a emanet zaten oyyy streslendim gece gece
isiksinem45 aminn insaAllah bütün annelere kolay doğumlar nasip olsun, kaldı 4 haftaa (en fazla 🙈)
Delihatunnn sadece dün çok şiddetli bi ağrım oldu ama banyom mecburiyetten tadilata girdi bütün banyo kırıldı yapıldı temizlik yapılırken orda durdum sanırım üşüttüm ondandı o ağrı çnkü anneme geldim duş aldım uzandım geçti
Lagertha46 38 haftalık olduk bizde fakat karın çevresi 3 hafta geriden geliyormuş sağlık Bakanlığınca bu tarz bebekler bekletilmeden doğumu başlatmak lazımmış suni sancı verip başlatacaklarını söylediler ilk doğumum normal olacak ve 12 saatlik suni sancı sürecinden bahsetti doktorum biraz korku biraz heyecan karmaşık bir duygu🫠
37+5 teyiz ilk gebeliğim ve normal doğum düşünüyorum bakalım neler olacak çok heyecanlıyım yiaaa 😅
Asi_07 ben doğruna kadar sizin bebişler 5-6 aylık olucak 😂 zaman su gibi ya 😂
Lagertha46 36. Haftaya yeni girdim 17 Ocak doğum var 🥲 bebeğimi çok az hissediyorum bu bir kaç gündür biraz durgun onun dışında vajinal ağrım çok fazla
Ebussis ekg çekiliyor, nst kan idrar tahlili. Sonuçlar çıkınca anestezi doktoruna gidiyorsunuz bir kaç soru soruyor (sigara kullanıyor musunuz , devamlı hastalığınız varmı) gibi sonra onay veriyor ve doktorunuza gidiyor gün alıyorsunuz
Karnımda vücudumda garip ağrılar var karnım kasılıyor ağrılar giriyor karnım kasıklarım midem bulanacak gibi makatımda ağrı baskı var gibi gücüm çekilmiş gibi halsizlik çöktü ilk gebelik tedirginlik var nasıl oluyor nasıl başlıyor doğum belirtisi bilemiyorum 38+3 olduk