Lagertha46 35+3 olduk ağrılarım oluyor kasılmalarım gece uykusuz geçiyor mide yanmalarım hat safada sıfır uyku neredeyse sağlıkla kavuşalım inşaallah
Ocak anneleri sıramız geldiiiiiii
Böyle karnınızın altına yatay şekilde kesılıyor gibi oluyor mu peki şuan 37+4 yada 5im
Lagertha46 bizde bugün 35+6 olduk çok belim ağrıyor hayırlısı ile hepimiz kucağımıza alrz.
37+2 alt tarafta çok baski ve batma hissi oluyor baski da agri tarzinda. Böyle olan var mi
AygunAygunn bende sizle aynıyım hergun bugün mü diye sabırsızlıkla bekliyorum cuma günü tekrar randevum var 🙏🏻
Lagertha46 40+1 beklemedeyim 😀 sanırım en gec ben kalmısım
Laviniay şuan 38+1 günlük
Bende 33+4 ün sezeryan olacağım ne zamana denk gelir tahmini ilk gebelik kaçıncı haftaya sezeryan tarihi verir acaba ☺️
MerveA2020 bende 37+1 oldum 💙 10 Ocak doğumum var… sona yaklaşıyoruz nasıl geçti günler anlamadım 🤰
Semaen Aa bende 39dayim hergun sabırsızlanıyorum bugün mü diye demek ki beklenedebilir 😁
Lagertha46 haftamız aynı. Benim oğluş kıpır kıpır hiç durmuyor sürekli canımı yakıyor 🥺 yürümek aşırı zor artık. Ablası bu kadar zorlamamıştı. Ocak 16 ya gün verdi doktor sezeryan için 🙂 sağlıkla kucağınıza alın inşallah
senos- merhabalar ilk doğumunuz mu bir de bebeğinizin kilosu falan nasıl. Bana da doktor haftaya alırız dedi ama ölçümleri geriden geliyor o yüzden korkuyorum
Duyguerbasbozkaya ilk bebegimi de 41+1 de dogurmustum bunada o zamanı tanımak istedim 😀
Semaen Şimdi cinsiyeti nedir bebeğiniz kaç kilo normal doğum için uygun demek ki doktorda beklediğine göre 😁
Lagertha46 38+5 bende daha geri sayım falan kalmadı yarın doktorumda son kontrolüm heran alabilirm bu hafta demişti. Yarın belli olacak planlı sezaryendi bizimkinin zaten gelesi yok benimde ağır şikayetlerim yok ama mecbur millet benim keyfimi bekler oldu artık 😀 dualarınıza talibim kızlar Rabbim sağlıkla kavuşmayi nasip etsin hepimize 🙏🏻🌸
Bişey soracam uygulamaya göre 36+1 bu 36. Haftaya yeni girmiş mi oluyor yoksa 36 bitti 37 ye mi geçmiş oluyor?