37+4olduk bugün çok hareketetsiz bebegim
Sizde nasıl ?
Normalde gece ve sabah ezanında mutlaka hareketliydi bugün öglene kadar tık yoktu yedim içtim yani bir saattir çok kısıtlı hareketleri var
Acaba kanala girdiği için mi azalıyor hareketleri?

• Ahra bunu yanıtladı.

SMB hareket azsa mutlaka gel dedi benim doktorum hareket çok önemli demişti acile mi gitseniz

• SMB bunu yanıtladı.

34+2 Ocak 24 doğum planlıyor doktorumuz 23 günümüz kaldı

Ahra çok şükür harekete geçti bir süre sonra
      Yoksa gidecektim acile
      İnsan çok endişeleniyor 🥲

• Ahra bunu yanıtladı.

SMB evet ya sağ sağlim kucağımıza alsaydık bir

• SMB bunu yanıtladı.

Ahra amin inşallah 🤲🏼🤲🏼🌸

Duyguerbasbozkaya doktor bekleme taraftarı degildi tansiyonum yüksek cıkınca suni ile başlatmak istedi 38+5 de imza atıp cıktım daha gitmedim bekliyorum kendi gelsin diye kilosu da o haftada 3400 dü şimdi kaç olmuştur bilmiyorum

Lagertha46 Bende 39+5 oldum bebişimin başı aşağı ama kanala girmemiş cumaya kadar gelmezse sezaryen olucam cuma günü Allah hepimize en hayırlısını nasip etsin inşallah

1. haftamda doktor rahim ağzı uzunluğuma 27 mm dedi biraz kısaldığını söyledi kızlar. Takip edelim 20nin altına düşerse erken doğum demek olur dedi. Sizinki kaç mm bilginiz var mı? Bir de hafif sancı çıktı nstde tedirgin oldum iyice.

Ebussis Merhaba önce EKG çekildi sonrasında anestezi doktoru sorular sordu boğazıma baktı bi kaç tane de kâğıt imzalattı bu kadar

1. Ocakta sezeryan olacağim inanamıyorum bu kadar az kalldığına son 4günümüz aşırı heyecan var🥹