Elifsn
Bende aynıyım 35+2 olduk 11dk önce bugün nst ye bağlandım doktor iyi dedi artık hareketleri hafif can yakmaya başladı hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin inşallah 🤗🌹

senos- merhaba gün erken gibi geldi bir sorun yoktur inş

Bende 37 haftalik oldum sancilar keskinlesmeye basladi hareketleride can yakiyor.Balik gibi durmuyor

36+2 olduk bizde 16 ocağa gün verdi gün sayıyoruz ilk bebeğim serklajlıyım sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inş 🤲

Bende 35 haftalik oldum bu saatlerde hıçkırık tutuyor hergun sizdede oluyormu pat pat uyutmuyorda🙈

Mrv30 evet . İlk gebeliğim de kendi tercihimle sezaryen olmuştum bu da öyle olacak hayırlısıyla

35+5 sürekli kasık ağrıları başladı 🫠

Lagertha46 36+1 ikiz gebelik. İkiz olunca normalde olan şikayetleri daha erken ve 2 katı yaşıyorsunuz. Basından beri istirahat halindeyım. Plesenta prevıa teshısım var. 2 ocakta kontrolüm var 3ünde veya 6 sında doğumum olacak inşallah. Ah ne badireler atlattık. Sağ salim kucağıma almayı beklıyorum🙏

Vajina ile bacak arasindaki yere ani biçak saplanmasi gibi his girip gikiyor o an bir sey yapamiyorum ama gok sik degil bu sizce sanci midir kizlar 36+4

AygunAygunn bende sizinle aynı günüm ama bana doktor 1ocaga kadar birşey olmazsa suni ile başlayacağız dedi benim 3. Gebeliğim ama tık yok muhtemelen yicem suni sancıyï

mrvknl 😅😅 senin bebegin gec gelecektir o yuzden kasılman olmuyordur 41 haftaya kadar dogmaya biliyor bebekler 😍❤️

Lagertha46 37 haftalık olduk bizde kızımla korku heyecan hepsi bir arada nasıl olacak yarın kontrölümüz var bakalım hayırlısı olsun

Delihatunnn oooy ben bu uşağı nasıl taşıyam 41 haftaya kadar 😂😂 çatı da yapılmadı daha doğum nasıl olcak oda Allah’a emanet zaten oyyy streslendim gece gece

heyben benim de 13 Ocak ilk doğum çok heycanlıyım korkuyorum nasıl olcak Allah yardımcımız olsun 😅

isiksinem45 aminn insaAllah bütün annelere kolay doğumlar nasip olsun, kaldı 4 haftaa (en fazla 🙈)